Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Online FIFA20 toernooi OVB

Sporten leidt tot ontmoeten, plezier ontwikkeling en prestatie. Door het Coronavirus staan deze factoren al een tijdje ‘buitenspel’. Afgelopen week zijn de trainingen van onze jongste jeugd weer rustig opgestart. Voor een groot deel van de leden geldt echter nog steeds ‘’Stay Home’’. Daarom organiseert OVB voor deze leden een online FIFA-toernooi op de PlayStation4. Op deze manier kunnen we online competitie blijven spelen, elkaar online ontmoeten en hebben we meer plezier! Iedereen uit Overasselt en ieder lid van de Overasseltse Boys kan deelnemen aan het toernooi, ongeacht leeftijd. Word jij koning FIFA van OVB?

Hoe werkt het
Door middel van online vriendschappelijke FIFA20 wedstrijden op de PS4 wordt in toernooivorm competitie gespeeld. Het toernooi start met een poulefase, waarna in een knock-out systeem verder wordt gespeeld tot er één winnaar is. Meer informatie is te vinden in de spelregels onderaan deze pagina.

Hoe kan ik meedoen en wat heb ik nodig?
Het aantal deelnemers is onbeperkt en iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd. Het toernooi is georganiseerd door de Overasseltse Boys, maar ook niet-leden mogen meespelen! De wedstrijden worden in de avonden gespeeld van maandag t/m vrijdag tussen 19:00 en 21:00 uur. Als deelnemer moet je op minimaal twee van deze tijdsblokken beschikbar zijn. Daarnaast moet je beschikken over een Playstation 4, Fifa 20 en een PlayStation Network (PSN), waarmee je online wedstrijden kan spelen tegen je tegenstanders. Aanmelden kan hier: https://fifatoernooi.typeform.com/to/J15rNA

Wanneer wordt er gespeeld?
De eerste wedstrijden zullen vanaf maandag 18 mei gespeeld worden. De eerste week zal in het teken staan van de poulefase. De week van 25 mei zal in het teken staan van de knock-outfase.

Ik heb me aangemeld en nu?
Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 15 mei. Na je aanmelding ontvang je geen bevestiging van je aanmelding. Echter zullen alle deelnemers die zich hebben aangemeld uiterlijk 16 mei bericht krijgen over het toernooiverloop. Er zullen Whatsappgroepen aangemaakt worden met de verschillende poules onder begeleiding van een beheerder van de organisatie van het toernooi. In de Whatsappgroep krijg je nogmaals uitleg over de regels van het toernooi. In de Whatsappgroep moeten de deelnemers de uitslagen van de wedstrijden (door middel van een foto van de uitslag) doorsturen. De uitslagen zullen worden gepubliceerd op de website van OVB. Het verdere verloop van het toernooi en de te spelen wedstrijden worden ook weer gepubliceerd op de website van OVB. Meer informatie is te vinden in het spelreglement. Voor vragen kun je mailen naar: fifa-toernooi@overasseltseboys.nl

 

Spelregels FIFA 20 toernooi