Sponsors

 • VDG Accountancy en Belastingen

  VDG Accountancy en Belastingen

  Het accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio, waarbij de ondernemer centraal staat.

  Als ondernemer wilt u uw aandacht bij uw onderneming houden en doen waar u in uw vakgebied goed in bent. U wilt niet continu aandacht vestigen op uw papierwerk en de wirwar van (fiscale) wetten.

  VDG Accountancy en Belastingen is de adviseur die betrokken is bij de ondernemer. Persoonlijke aandacht en deskundige hulp.

  Ga naar de website

  Multitex Bedding BV

  Multitex Bedding BV

  Multitex Bedding BV is gevestigd in Molenhoek en is een producent van hoogwaardige matrassen. Deze worden geleverd aan vooral webshops en winkels in Nederland en België.

  Ga naar de website

  OOvB

  OOvB

  Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent. Hoeveel ervaring je ook hebt. Het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is de ‘click’. En daarvoor zijn een aantal factoren belangrijk. Betrokkenheid is daarvan wellicht de belangrijkste. Als dienstbare specialist dienen wij te weten waar de klant mee bezig is. Wat zijn ambitie is. Met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft. Zakelijk én Privé.

  Ga naar de website

  BVD Trading

  BVD Trading

  De regionale specialist in dakbedekkingen. Voor een waterdicht verhaal!

  Ga naar de website

  Van Summeren

  Van Summeren

  Groenten, fruit, bloemen en planten.

  Rijschool Cees Verhoeven Overasselt

  Rijschool Cees Verhoeven Overasselt

  Cees Verhoeven – Rijschool voor auto en motor

  Cees is sinds 1999 rij-instructeur en is in 2005 gestart met zijn eigen rijschool. Je kan bij hem terecht voor theorielessen, praktijklessen, rijtesten of een opfriscursus voor auto & motor. Voor de auto is het ook mogelijk om rijles met automaat te volgen.

  Zowel voor de theorie- als praktijklessen geldt dat je op een leuke, persoonlijke, moderne en professionele manier wordt voorbereid op het rij examen met een theorie- en/of rijopleiding die bij jou past.

  Rijschool Cees Verhoeven is trotse hoofdsponsor van de Overasseltse Boys. Ben jij lid van de Boys? Dan ontvang je 10% korting op het startpakket auto of motor.

  Ga naar de website

  Mario Schoenmakers

  Mario Schoenmakers

  Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Mario Schoenmakers is gevestigd te Overasselt (NL). Mario Schoenmakers is de eigenaar en architect van het bureau en legt zich vooral toe op de
  particuliere (persoonlijke) woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

  Ga naar de website

 • Eetcafé en Zalencentrum 'De Zon'

  Eetcafé en Zalencentrum 'De Zon'

  In hun moderne en gezellige eetcafé kun je genieten van eenvoudige, eerlijke en heerlijke gerechten. Naast verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten hebben ze op hun kaart diverse lekker belegde broodjes en serveren ze tosti’s, uitsmijters, omeletten en verschillende hamburgers.
  Als iedereen lekker gegeten heeft gaat de muziek harder en maken ze er geregeld een gezellige feestavond van.

  Ga naar de website

  Van den Brand Champignons B.V.

  Van den Brand Champignons B.V.

  Van den Brand Champignons, ook directe verkoop champignons aan particulieren via automaat. Adres Valkstraat 21-A.

 • Frans Meeuwsen Bouw-Onderhoud en Tegelwerken

  Frans Meeuwsen Bouw-Onderhoud en Tegelwerken

  PST Business Services

  PST Business Services

  PST Business Services in Tiel heeft 25 jaar ervaring in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit door middel van bewaking van infrastructuur, applicaties en business processen. Naast monitoring, high availability en disaster recovery verzorgen we ook de vertaalslag van IT performance naar optimalisatie van bedrijfsactiviteiten en resultaten. Onze Europese klantenbasis van meer dan tweehonderd bedrijven varieert van MKB tot multinationals en van logistieke dienstverlening tot verzekeringsmaatschappijen.

  Ga naar de website

  Bouwbedrijf Joep Peters

  Bouwbedrijf Joep Peters

  Bouwbedrijf Joep Peters is een begrip in Overasselt. Joep komt namelijk uit een echte aannemers familie. Zijn bouwbedrijf is all-round, dus zowel voor nieuwbouw als verbouw een vertrouwd adres.

  Ga naar de website

 • Flowfirm

  Flowfirm

  Flowfirm is een specialist die bestaat uit een jong en talentvol team met 50 medewerkers die voornamelijk on-site werkzaam zijn door heel Nederland. We voelen ons verbonden door de passie voor techniek en drang naar ontwikkeling, verbetering en de sterke drang naar kwaliteit. Dit binnen een positieve werkcultuur.

  Ga naar de website

  Technisch Installatiebedrijf Toonen B.V.

  Technisch Installatiebedrijf Toonen B.V.

  Het installatiebedrijf uit Wijchen, staat al ruim 50 jaar voor u klaar. Dag en nacht, 365 dagen per jaar. Want u – particulier, ondernemer, woningstichting, zorg- en onderwijsinstelling of aannemer – u bent onze klant. En onze klanten laten wij nooit in de kou staan!

  Ga naar de website

  Melstra Installatietechniek

  Melstra Installatietechniek

  Het adres in de regio Wijchen, Overasselt, Grave, Malden, Cuijk en Nijmegen voor o.a. de volgende diensten:

  het verbouwen van uw badkamer
  installatie en onderhoud CV ketels, thermostaatkranen, verwarming
  aanleg vloerverwarming.

  Tevens specialist op het gebied van montage zinken daken, dakgoten en bescherming van deze.

  Ga naar de website

  Tanc

  Tanc

  Tanc B.V. en Tanc bvba zijn onafhankelijke bureaus voor project management en technisch advies met accenten in opslag- en verkooplocaties van brandstoffen, petrochemie en chemie.

  Ga naar de website

  TdH Montage en Lastechniek

  TdH Montage en Lastechniek

  Bouwbureau Van Duijnhoven

  Bouwbureau Van Duijnhoven

  Bouwbureau van Duijnhoven is al jaren een bekende en gevestigde naam in Nijmegen en omgeving. Als zelfstandig en onafhankelijk bouwbureau werken wij voor particulieren, bedrijven en diverse overheidsinstanties en verzorgen wij projecten op het gebied van verbouw, bouw, renovatie en onderhoud.

  Ga naar de website

  Van Raaij-Techniek & Aanhangwagen Service

  Van Raaij-Techniek & Aanhangwagen Service

  Levering van diverse uitvoeringen aanhangwagens en trailers van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten zoals Anssems. Ook voor keuringen en verhuur het adres in de regio. Gevestigd aan de Broekstraat te Nederasselt.

  Ga naar de website

 • Klik op basis sponsors voor een overzicht van onze basis sponsors.