Hoofdsponsors

 • Vdg 90x Home
 • Multi Logo
 • Banner Bvd
 • TDH Montage & Lastechniek

Sponsors

 • VDG Accountancy en Belastingen

  VDG Accountancy en Belastingen

  Het accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio, waarbij de ondernemer centraal staat.

  Als ondernemer wilt u uw aandacht bij uw onderneming houden en doen waar u in uw vakgebied goed in bent. U wilt niet continu aandacht vestigen op uw papierwerk en de wirwar van (fiscale) wetten.

  VDG Accountancy en Belastingen is de adviseur die betrokken is bij de ondernemer. Persoonlijke aandacht en deskundige hulp.

  Ga naar de website

  Multitex Bedding BV

  Multitex Bedding BV

  Multitex Bedding BV is gevestigd in Molenhoek en is een producent van hoogwaardige matrassen. Deze worden geleverd aan vooral webshops en winkels in Nederland en België.

  Ga naar de website

  TdH Montage & Lastechniek

  TdH Montage & Lastechniek

  Gespecialiseerd in leidingwerk in met name de food en pharma industrie. Vooral Tig lassen, RVS lassen, evenals Co2 lassen, staal en cortenstaal. Ook voor het plaatsen en onderhoud van machines.

  Tevens lassen van gelaste (maatwerk) design obejcten voor zowel bedrijven als particulieren. Zoals tafelonderstelllen, trapleuningen, poort frames, plaatzetwerk etc.

  BVD Trading

  BVD Trading

  De regionale specialist in dakbedekkingen. Voor een waterdicht verhaal!

  Ga naar de website

 • Eetcafé en Zalencentrum 'De Zon'

  Eetcafé en Zalencentrum 'De Zon'

  In hun moderne en gezellige eetcafé kun je genieten van eenvoudige, eerlijke en heerlijke gerechten. Naast verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten hebben ze op hun kaart diverse lekker belegde broodjes en serveren ze tosti’s, uitsmijters, omeletten en verschillende hamburgers.
  Als iedereen lekker gegeten heeft gaat de muziek harder en maken ze er geregeld een gezellige feestavond van.

  Ga naar de website

  Win Win Advies

  Win Win Advies

  WinWin Advies is een onafhankelijk tussenpersoon in financiële zaken. Dit betreft hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financieringen. Met onze ervaren adviseurs bezoeken wij klanten door heel Nederland. Financieel advies is mensenwerk en daar nemen wij graag de tijd voor. In het eerste gesprek inventariseren wij uw financiële situatie. In het tweede gesprek presenteren wij de mogelijke verbeteringen.

  Ga naar de website

  Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Mario Schoenmakers

  Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Mario Schoenmakers

  Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Mario Schoenmakers is thuis in de particuliere woningbouw en projectontwikkeling, maar verzorgt ook utiliteitsbouw, renovatieprojecten en woninguitbreidingen.

  Ga naar de website

 • Bouwbedrijf Joep Peters

  Bouwbedrijf Joep Peters

  Bouwbedrijf Joep Peters is een begrip in Overasselt. Joep komt namelijk uit een echte aannemers familie. Zijn bouwbedrijf is all-round, dus zowel voor nieuwbouw als verbouw een vertrouwd adres.

  Ga naar de website

  Oovb

  Oovb

  Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent. Hoeveel ervaring je ook hebt. Het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is de ‘click’. En daarvoor zijn een aantal factoren belangrijk. Betrokkenheid is daarvan wellicht de belangrijkste. Als dienstbare specialist dienen wij te weten waar de klant mee bezig is. Wat zijn ambitie is. Met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft. Zakelijk én Privé.

  Ga naar de website

  Van Altena Groothandel

  Van Altena Groothandel

  Van Altena levert aan ondernemers van rijdende winkels, seizoensbedrijven en aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria’s, horecagelegenheden en scholen. Tevens worden door ons een groot aantal evenementen verzorgd in samenwerking met o.a Warsteiner Benelux en sinds 2019 met Grolsch. Zie Van Altena groothandel voor meer info.

  Ga naar de website

  Flowfirm

  Flowfirm

  Flowfirm is een specialist die bestaat uit een jong en talentvol team met 50 medewerkers die voornamelijk on-site werkzaam zijn door heel Nederland. We voelen ons verbonden door de passie voor techniek en drang naar ontwikkeling, verbetering en de sterke drang naar kwaliteit. Dit binnen een positieve werkcultuur.

  Ga naar de website

  André Weijers GWW

  André Weijers GWW

  Bij Andre Weijers GWW BV gaat ambachtelijk vakmanschap en moderne techniek hand in hand. Het familiebedrijf bestaat sinds 1979 en is in de tweede generatie actief in de grond-, water-, en wegenbouw. Wij zijn voortdurend bezig om onze doelstellingen te verbeteren en het aanbod uit te breiden. Innoveren is onze tweede natuur. Het personeel bestaat uit zelfstandige, vakbekwame en klantvriendelijke medewerkers. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid en modern machine- en wagenpark.

  Ga naar de website

  Tanc B.V.

  Tanc B.V.

  Tanc B.V. is een jong multidisciplinair bedrijf met vakmensen aan boord, in alle disciplines uit de branche. Ons team van specialisten werkt hard en enthousiast aan uw project(en). Wij zijn trots op deze vakmensen en projecten. Onze expertise varieert van industriële opslag en distributie in de mid- en downstream, olie & gas, chemie, petrochemie, voedsel en duurzame energie. Daarnaast is onze expertise gebaseerd op langdurige (inter)nationale hands-on ervaring in Engineering, Design, Project Management en Consultancy. Tanc heeft uitgebreide ervaring in de Benelux, Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland.
  Dát is Tanc!

  Ga naar de website

  Optiek 't Pothuus

  Optiek 't Pothuus

  Optiek ’t Pothuus in Grave is uw complete opticien. Sinds 1980 bieden wij u een uitgebreid assortiment monturen, zonnebrillen en contactlenzen. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor een nauwkeurige oogmeting. Op onze eigen service afdeling kunnen wij alle reparaties direct voor u uitvoeren, dat is wel zo handig.

  Ga naar de website

  Fy-Fit

  Fy-Fit

  Fy-fit fysiotherapie Nijmegen stelt u als cliënt centraal tijdens de behandeling. Herstel, onderhoud of preventie, wij bieden altijd zorg op maat. Wij geven specialistische zorg door vooruitstrevend te zijn op het gebied van diagnostiek en behandeling (bijvoorbeeld: echografie en cursussen).
  U kunt door uw huisarts of specialist naar ons verwezen worden, maar u kunt zich ook rechtstreeks bij ons aanmelden zonder verwijzing.

  Ga naar de website

 • Van Melis Installatietechniek

  Van Melis Installatietechniek

  Van Melis installatietechniek is hét adres in de regio Overasselt, Wijchen, Grave, Malden, Cuijk en Nijmegen voor onder andere het verbouwen van je badkamer, de installatie en onderhoud CV ketels, thermostaatkranen, verwarming en de aanleg van vloerverwarming. Ook voor alle duurzame installaties zoals warmtepompen en zonneboilers ben je bij ons aan het juiste adres.

  Ga naar de website

  Arts Constructie

  Arts Constructie

  Arts Constructie is een veelzijdig staalconstructiebedrijf. Zij ontwerpen, produceren en monteren alle mogelijke staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, machinebouw, industrie en retail. Van volledige projecten, deelopdrachten tot losse leveringen. Denk aan spanten, bordessen, trappen, luifels, stellingen, frames, trechters, balken, hoeklateien, snij- en plaatwerk. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud. Zie voor meer info Arts Constructiebedrijf

  Ga naar de website

  Van Raaij-Techniek & Aanhangwagen Service

  Van Raaij-Techniek & Aanhangwagen Service

  Levering van diverse uitvoeringen aanhangwagens en trailers van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten zoals Anssems. Ook voor keuringen en verhuur het adres in de regio. Gevestigd aan de Broekstraat te Nederasselt.

  Ga naar de website

  Bouwbureau Van Duijnhoven

  Bouwbureau Van Duijnhoven

  Bouwbureau van Duijnhoven is al jaren een bekende en gevestigde naam in Nijmegen en omgeving. Als zelfstandig en onafhankelijk bouwbureau werken wij voor particulieren, bedrijven en diverse overheidsinstanties en verzorgen wij projecten op het gebied van verbouw, bouw, renovatie en onderhoud.

  Ga naar de website

  Toonen Installatietechniek

  Toonen Installatietechniek

  Toonen installatietechniek uit regio de Nijmegen is uw partner als het gaat om klimaatinstallaties in de woningbouw en de utiliteit. De producten en diensten die wij u leveren maken onderdeel uit van hoogstaande installatietechniek, uitgevoerd door vakkundige installateurs. Kwaliteit en service staan voorop in onze bedrijfsvoering. Of het nu gaat om duurzame energie, cv-installaties of loodgieterswerk. Waar mogen wij u mee helpen?

  Ga naar de website

  Bouwbedrijf Renkens Overasselt

  Bouwbedrijf Renkens Overasselt

  Of het nu gaat om een verbouwing, een overkapping of meubels, niks is te gek voor bouwbedrijf Renkens! Onze werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. Door het juiste materieel tot beschikking te hebben kan bouwbedrijf Renkens eigenlijk alles voor u maken. Heeft u plannen maar weet u nog niet precies hoe u dit wil realiseren? Laat ons meedenken. Klik op Bouwbedrijf Renkens voor meer info.

  Ga naar de website

  Gerard Arts Bouw

  Gerard Arts Bouw

  De Laan 22, 6611HA Overasselt

  Bakkerij & Supermarkt Derks

  Bakkerij & Supermarkt Derks

  Supermarkt en bakkerij, met tankstation. Al decennia een begrip in Overasselt en omgeving. Zie voor meer info Derks Overasselt

  Ga naar de website

  Word-vindbaar

  Word-vindbaar

  Word-vindbaar, het adres in de regio Nijmegen en Oost-Brabant als u met uw website of webshop daadwerkelijk wilt scoren. Goede referenties, meer dan 200 klanten en gratis vindbaarheid scan.

  Ga naar de website

  Lap Marketing

  Lap Marketing

  Een website creëren die hard voor je werkt, de omzet verhoogt en nieuwe klanten binnenhaalt. Dat is waar wij als online marketing bureau uit Nijmegen naar streven.

  Ga naar de website

 • Klik op basis sponsors voor een overzicht van onze basis sponsors.