Hoofdsponsors

 • Banner Schoenmakers 520x90
 • Banner Oovb 379x90
 • Vdg 90x Home
 • Multi Logo
 • Banner Bvd
 • Summeren 90px Home
 • Hummel 90px Home.png
 • TDH Montage & Lastechniek

Sponsors

 • VDG Accountancy en Belastingen

  VDG Accountancy en Belastingen

  Het accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf in de regio, waarbij de ondernemer centraal staat.

  Als ondernemer wilt u uw aandacht bij uw onderneming houden en doen waar u in uw vakgebied goed in bent. U wilt niet continu aandacht vestigen op uw papierwerk en de wirwar van (fiscale) wetten.

  VDG Accountancy en Belastingen is de adviseur die betrokken is bij de ondernemer. Persoonlijke aandacht en deskundige hulp.

  Ga naar de website

  Multitex Bedding BV

  Multitex Bedding BV

  Multitex Bedding BV is gevestigd in Molenhoek en is een producent van hoogwaardige matrassen. Deze worden geleverd aan vooral webshops en winkels in Nederland en België.

  Ga naar de website

  TdH Montage & Lastechniek

  TdH Montage & Lastechniek

  Gespecialiseerd in leidingwerk in met name de food en pharma industrie. Vooral Tig lassen, RVS lassen, evenals Co2 lassen, staal en cortenstaal. Ook voor het plaatsen en onderhoud van machines.

  Tevens lassen van gelaste (maatwerk) design obejcten voor zowel bedrijven als particulieren. Zoals tafelonderstelllen, trapleuningen, poort frames, plaatzetwerk etc.

  OOvB

  OOvB

  Hoe goed je als adviseur en accountant ook bent. Hoeveel ervaring je ook hebt. Het allerbelangrijkst in de relatie tussen klant en adviseur is de ‘click’. En daarvoor zijn een aantal factoren belangrijk. Betrokkenheid is daarvan wellicht de belangrijkste. Als dienstbare specialist dienen wij te weten waar de klant mee bezig is. Wat zijn ambitie is. Met welke uitdagingen hij of zij te maken heeft. Zakelijk én Privé.

  Ga naar de website

  BVD Trading

  BVD Trading

  De regionale specialist in dakbedekkingen. Voor een waterdicht verhaal!

  Ga naar de website

  Van Summeren

  Van Summeren

  Groenten, fruit, bloemen en planten.

  Mario Schoenmakers

  Mario Schoenmakers

  Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau Mario Schoenmakers is gevestigd te Overasselt (NL). Mario Schoenmakers is de eigenaar en architect van het bureau en legt zich vooral toe op de
  particuliere (persoonlijke) woningbouw, utiliteitsbouw en projectontwikkeling.

  Ga naar de website

 • Eetcafé en Zalencentrum 'De Zon'

  Eetcafé en Zalencentrum 'De Zon'

  In hun moderne en gezellige eetcafé kun je genieten van eenvoudige, eerlijke en heerlijke gerechten. Naast verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten hebben ze op hun kaart diverse lekker belegde broodjes en serveren ze tosti’s, uitsmijters, omeletten en verschillende hamburgers.
  Als iedereen lekker gegeten heeft gaat de muziek harder en maken ze er geregeld een gezellige feestavond van.

  Ga naar de website

  Van den Brand Champignons B.V.

  Van den Brand Champignons B.V.

  Van den Brand Champignons, ook directe verkoop champignons aan particulieren via automaat. Adres Valkstraat 21-A.

 • Frans Meeuwsen Bouw-Onderhoud en Tegelwerken

  Frans Meeuwsen Bouw-Onderhoud en Tegelwerken

  Bouwbedrijf Joep Peters

  Bouwbedrijf Joep Peters

  Bouwbedrijf Joep Peters is een begrip in Overasselt. Joep komt namelijk uit een echte aannemers familie. Zijn bouwbedrijf is all-round, dus zowel voor nieuwbouw als verbouw een vertrouwd adres.

  Ga naar de website

  Van Altena Groothandel

  Van Altena Groothandel

  Van Altena levert aan ondernemers van rijdende winkels, seizoensbedrijven en aan bedrijfs- en sportkantines, cafetaria’s, horecagelegenheden en scholen. Tevens worden door ons een groot aantal evenementen verzorgd in samenwerking met o.a Warsteiner Benelux en sinds 2019 met Grolsch. Zie Van Altena groothandel voor meer info.

  Ga naar de website

  De Hoog Hoveniers

  De Hoog Hoveniers

  Uw tuin moet bij uw huis passen, maar zeker ook bij uzelf. De Hoog Hoveniers weet hoeveel plezier een fijne tuin kan opleveren, maar ook hoe onprettig het is als ‘ie er niet netjes bij ligt. Ons doel? Ervoor zorgen dat u weer oprecht van uw tuin kunt genieten, het hele jaar door. Zie De Hoog Hoveniers voor meer info.

  Ga naar de website

 • Arts Constructie

  Arts Constructie

  Arts Constructie is een veelzijdig staalconstructiebedrijf. Zij ontwerpen, produceren en monteren alle mogelijke staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, machinebouw, industrie en retail. Van volledige projecten, deelopdrachten tot losse leveringen. Denk aan spanten, bordessen, trappen, luifels, stellingen, frames, trechters, balken, hoeklateien, snij- en plaatwerk. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud. Zie voor meer info Arts Constructiebedrijf

  Ga naar de website

  Flowfirm

  Flowfirm

  Flowfirm is een specialist die bestaat uit een jong en talentvol team met 50 medewerkers die voornamelijk on-site werkzaam zijn door heel Nederland. We voelen ons verbonden door de passie voor techniek en drang naar ontwikkeling, verbetering en de sterke drang naar kwaliteit. Dit binnen een positieve werkcultuur.

  Ga naar de website

  Technisch Installatiebedrijf Toonen B.V.

  Technisch Installatiebedrijf Toonen B.V.

  Het installatiebedrijf uit Wijchen, staat al ruim 50 jaar voor u klaar. Dag en nacht, 365 dagen per jaar. Want u – particulier, ondernemer, woningstichting, zorg- en onderwijsinstelling of aannemer – u bent onze klant. En onze klanten laten wij nooit in de kou staan!

  Ga naar de website

  Melstra Installatietechniek

  Melstra Installatietechniek

  Het adres in de regio Wijchen, Overasselt, Grave, Malden, Cuijk en Nijmegen voor o.a. de volgende diensten:

  het verbouwen van uw badkamer
  installatie en onderhoud CV ketels, thermostaatkranen, verwarming
  aanleg vloerverwarming.

  Tevens specialist op het gebied van montage zinken daken, dakgoten en bescherming van deze.

  Ga naar de website

  Tanc

  Tanc

  Tanc B.V. en Tanc bvba zijn onafhankelijke bureaus voor project management en technisch advies met accenten in opslag- en verkooplocaties van brandstoffen, petrochemie en chemie.

  Ga naar de website

  Bouwbureau Van Duijnhoven

  Bouwbureau Van Duijnhoven

  Bouwbureau van Duijnhoven is al jaren een bekende en gevestigde naam in Nijmegen en omgeving. Als zelfstandig en onafhankelijk bouwbureau werken wij voor particulieren, bedrijven en diverse overheidsinstanties en verzorgen wij projecten op het gebied van verbouw, bouw, renovatie en onderhoud.

  Ga naar de website

  Van Raaij-Techniek & Aanhangwagen Service

  Van Raaij-Techniek & Aanhangwagen Service

  Levering van diverse uitvoeringen aanhangwagens en trailers van gerenommeerde Nederlandse fabrikanten zoals Anssems. Ook voor keuringen en verhuur het adres in de regio. Gevestigd aan de Broekstraat te Nederasselt.

  Ga naar de website

  André Weijers GWW

  André Weijers GWW

  Bij Andre Weijers GWW BV gaat ambachtelijk vakmanschap en moderne techniek hand in hand. Het familiebedrijf bestaat sinds 1979. Klik op André Weijers GWW voor meer info.

  Ga naar de website

  Bouwbedrijf Renkens Overasselt

  Bouwbedrijf Renkens Overasselt

  Of het nu gaat om een verbouwing, een overkapping of meubels, niks is te gek voor bouwbedrijf Renkens! Onze werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. Door het juiste materieel tot beschikking te hebben kan bouwbedrijf Renkens eigenlijk alles voor u maken. Heeft u plannen maar weet u nog niet precies hoe u dit wil realiseren? Laat ons meedenken. Klik op Bouwbedrijf Renkens voor meer info.

  Ga naar de website

  Gerard Arts Bouw

  De Laan 22, 6611HA Overasselt

  Bakkerij & Supermarkt Derks

  Bakkerij & Supermarkt Derks

  Supermarkt en bakkerij, met tankstation. Al decennia een begrip in Overasselt en omgeving. Zie voor meer info Derks Overasselt

  Ga naar de website

  Word-vindbaar

  Word-vindbaar

  Word-vindbaar, het adres in de regio Nijmegen en Oost-Brabant als u met uw website of webshop daadwerkelijk wilt scoren. Goede referenties, meer dan 200 klanten en gratis vindbaarheid scan.

  Ga naar de website

 • Klik op basis sponsors voor een overzicht van onze basis sponsors.