Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Woordje van de voorzitter

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van Overasseltse Boys,

Inmiddels is de zomer aangebroken en dat is normaal de tijd van terugblikken op een afgerond seizoen met meestal wel een enkel hoogtepunt. In maart werden we echter geconfronteerd met het coronavirus en op 31 maart was het seizoen plotseling ten einde.

Hopelijk leest iedereen dit in goede gezondheid en is het gelukt om het leven in deze tijd een positieve draai te geven.

Voor Overasseltse Boys is er echter toch voldoende om op terug te kijken en gelukkig kunnen we constateren dat dat vooral positief is. Ondanks de coronacrisis hebben we ook nu weer kunnen merken dat we een grote groep vrijwilligers hebben die de club draaiende houden. De velden en het sportpark liggen er prima bij en bijna alle teams hebben alweer een flink aantal weken kunnen trainen. Dit alles was niet mogelijk zonder jullie. Chapeau!

Wat bijzonder fijn is om te merken, is dat alle leden trouw hun contributie zijn blijven betalen en onze sponsoren ons ook trouw zijn gebleven. Ondanks dat we elkaar niet kunnen ontmoeten, geeft dat blijk van verbondenheid met en betrokkenheid aan onze vereniging. Dat is een compliment waard en geeft vertrouwen voor de toekomst.

Het lijkt erop dat we naast trainen vanaf 1 september ook weer wedstijden mogen spelen. We blijven hier echter afhankelijk van de overheid en het bestuur zal blijven anticiperen op nieuwe maatregelen. Maar het anticiperen en organiseren zal niet zonder vrijwilligers kunnen! We hebben iedereen hard nodig en zullen jullie via de website blijven informeren. Bovenal hopen we samen met jullie het verengingsleven zo goed en kwaad als het kan weer snel te kunnen oppakken en jullie in goede gezondheid op sportpark te mogen ontmoeten.

Namens het bestuur,

Joost Rutgers
Voorzitter