Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Willie van Langen koninklijk onderscheiden

Wij feliciteren Willie van Langen van harte met het ontvangen van een Koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange verdienste als vrijwilliger in Overasselt, in het bijzonder bij de Overasseltse Boys.

Willie van Langen
Sinds de oprichting van onze vereniging in 1958 is Willie van Langen trouw lid. Tijdens en na een 24-jarige actieve voetbalcarrière heeft Willie zich met hart en ziel én vele uren, tot op de dag van vandaag, verdienstelijk gemaakt als vrijwilliger voor de OVB.

Met zijn vrolijke en verbindende karakter droeg hij op vele fronten actief bij. Zo was Willie in het verleden trainer en jeugdleider van de A-junioren, als ook leider van de selectie (1e elftal). Willie was en is altijd bereid om onze club uit de brand te helpen als er hulp nodig is en is te porren voor vele hand- en spandiensten. De laatste jaren is Willie vooral flexibel inzetbaar in de kantine en bij grotere evenementen, zoals bij de oefenwedstrijd NEC tegen het Saoedische Al-Taawoun die recent op de Passelêgt gehouden werd.

Hij laat hierbij onverminderd zijn verbindende kracht zien en draagt hiermee zijn steentje bij aan een goed draaiende kantine. Voor onze vereniging is dit cruciaal: de kantine is namelijk het maatschappelijke én financiële hart van onze club.

Wij zijn Willie zeer erkentelijk voor zijn trouwe en tomeloze inzet voor onze vereniging.