Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Vrijwilliger gevraagd “Geef jouw schoenen een tweede kans”

De stichting Steun Ons (www.stichtingsteunons.nl) zamelt schoenen in om deze een tweede kans te geven in ontwikkelingslanden. Voor elke kilo schoenen die Overasseltse Boys inzamelt, keert deze stichting een geldbedrag aan ons uit. Win-win-win: jouw kast is leeg, de schoenen krijgen een tweede kans bij mensen die ze zeer goed kunnen gebruiken én het levert de vereniging wat op!

Recycling is van groot belang!
In Nederland gaat er in totaal ongeveer 124 miljoen kilo textiel met het restafval mee, terwijl er maar 70 miljoen kilo ingezameld wordt voor recycling en hergebruik. En dat terwijl 65% van het textiel dat nu bij het restafval terecht komt gewoon hergebruikt of gerecycled had kunnen worden. Heel erg zonde dus en ook nog eens heel slecht voor het milieu. De stichting Steun Ons biedt een oplossing met deze actie.

Kom in actie!
Wij kunnen de stichting Steun Ons helpen door vuilniszakken te vullen met oude, nog bruikbare schoenen. De schoenen worden bij onze vereniging opgehaald en vervoerd naar ontwikkelingslanden. Om dit te kunnen organiseren hebben wij iemand nodig die ons daarbij wil helpen.

Meld je aan!
Wil jij als vrijwilliger de schoenenactie van stichting Steun Ons coördineren? Meld je dan bij het bestuur om je op te geven of voor meer informatie.