Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Voorstellen nieuwe secretaris

Beste allemaal,

Graag zou ik mij voor willen stellen.

Mijn naam is Astrid Theunissen-Wenger, samen met mijn partner Theodoor, zoon Chiel en dochter Ellemijn, woon ik aan de Kasteelsestraat in Overasselt. Dit is inmiddels alweer zo’n 18 jaar.

In die 18 jaar ben ik betrokken geweest bij verschillende werkgroepen/organisaties waaronder de werkgroep communie,  het bestuur van de KLOJO en de kookgroep van het jeugdvoetbalkamp van OVB. Het laatste doe ik nog steeds.

In het dagelijks leven ben ik vestigingsmanager bij Blueview in Nijmegen. Een social firm dat productiewerkzaamheden organiseert die uitgevoerd worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. (Een leukere baan bestaat er volgens mij niet).

Toen mij door Luc de Wildt en Jacques van de Groes gevraagd werd om het bestuur van de OVB als secretaris te komen ondersteunen moest ik wel even nadenken.

Een beetje vrijwilligerswerk kost toch al gauw heel wat uurtjes per week. Maar omdat manlief, trainer van, aankomend jaar onder 12 is en zelf nog actief is  in het derde en ook zoon en dochter beide spelen binnen de club leek me het mij ook leuk om zelf iets meer voor de club te gaan doen.

Affiniteit met voetbal heb ik zeker. Ik ben opgegroeid, onder de rook van het Graafschap stadion. Vanaf mijn 12e was ik om de twee weken te vinden op de “Spinnekop” van de Graafschap. Ik heb er een blauw wit hart aan overgehouden. Het is dan ook ontzettend leuk om te zien dat er een groep van jonge mannen in ons dorp hetzelfde kleur hart aan het krijgen zijn en regelmatig afreizen naar de mooie Achterhoek.

Dus omdat ik iets met voetbal heb, OVB een leuke club is en ik vind dat ik ook mijn steentje in het dorp bij moet dragen, heb ik, na niet zo heel lang nadenken besloten om het bestuur van OVB te gaan ondersteunen als secretaris.