Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Voorstellen nieuw bestuur

Zoals hiervoor aangegeven heeft het bestuur van de OVB sinds 27 september jl. drie nieuwe bestuursleden. Hieronder stellen zij zich kort voor:

Gaby Kersten (Penningmeester)
Ik ben Gaby Kersten (makkelijk te verwarren met mijn tweelingzus Monique😉) en woon met Paul en kinderen Lonneke, Froukje en Jolie in Overasselt. Froukje en Jolie voetballen bij de Overasseltse Boys bij resp. de JO13 en JO12, Paul speelt in het 4e op de zondag. Zelf heb ik geen voetbalgeschiedenis, maar een korfbalgeschiedenis bij ONA.

Sinds september ben ik penningmeester en hoop als bestuurslid een bijdrage te kunnen leveren aan het wel en wee van de club. Heb je vragen of ideeën schroom dan niet om mij aan te spreken.


John Nicolasen (Algemeen Bestuurslid)

Geboren in Hatert te Nijmegen en al 50 jaar wonende in het mooie Overasselt. Getrouwd met Jacqueline en kinderen Milan ( speelt bij selectie OVB ) en Sylvie ( speelt bij selectie ONA ) en voetbal zelf in het 4e elftal en speel recreatief zaalvoetbal.

Mijn werk bevindt zich in Utrecht bij het Regionale Besturings Centrum van NS waar we verantwoordelijk zijn voor de juiste treindienst mbt Materieel en Personeel. Middenin in de operatie volgen we de treinenloop op beeldschermen en sturen waar nodig bij en daar heb je de handen vol aan in vroeg / laat / nacht cyclus. Nauwe samenwerking met Prorail is een must om tot een betrouwbaar geheel te komen. Verder ben ik ook verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe collega`s.

Mijn geschiedenis bij Overasseltse Boys is o.a. voetballen in jeugd en selectie en 2 kampioenschappen met het 1e elftal gevierd. Tussendoor ook nog een jaar bij Groesbeekse Boys gevoetbald. Verder 14 jaar zitting in Jeugdbestuur, trainer en leider jeugd, al 15 jaar verantwoordelijk voor actie zwerfvuil, oprichting 7 X 7 voetbal en lid technische- en  scheidsrechtercommissie. Naast het voetbal ook actief in het carnaval als voorzitter van cv de Strandjutters.

In het bestuur ben ik aanspreekpunt voor de TC ( technische commissie ) , onderhoud sportpark en gebouwen, evenementen- en scheidsrechtercommissie. Sta altijd open voor suggesties om het voor iedereen wenselijk te maken maar soms moet je keuzes maken.

Voor mij is iedereen die ook maar enigszins bij “de Boys “ betrokken is even belangrijk !


Anne van Eldonk (Algemeen Bestuurslid)

Ik ben geboren en getogen in Overasselt en vertrok op mijn 18e voor studie naar Eindhoven. Na een uitstapje van zo’n 15 jaar langs Eindhoven en Arnhem, woon ik samen met Udo en onze kinderen Simon (15) en Lena (12) weer in Overasselt. Beiden spelen met veel plezier bij de OVB in respectievelijk JO17 en MO15.

Als kind bracht ik vele uren op de Passelegt door; als korfbalster bij ONA en als toeschouwer langs de lijn van het 1e van de OVB, samen met mijn vader die destijds voorzitter was. Een groot deel van de mannen van het eerste nu waren toen nog niet geboren of nog heel klein, maar in hun bewegingen zie ik hun vaders of ooms😉

In het dagelijks leven ben ik voorzitter/mede-eigenaar van Fakton, een adviesbureau dat werkt aan ruimtelijke (verstedelijkings)vraagstukken in Nederland. Denk aan: hoe gaan we de groei van Nederland opvangen en steden verdichten zodat ze nog steeds bereikbaar, leefbaar, betaalbaar, klimaatvriendelijk en voor iedereen zijn? We hebben kantoor in het WTC in Rotterdam. Ik hoop dat ik vanuit mijn ervaring een steentje kan bijdragen aan de OVB. In de rol van Algemeen Bestuurslid heb ik vier commissies ‘onder mijn hoede’:  Kantine-, Sponsoring-, PR en Marketing- en Vrijwilligerscommissie. Heb je vragen of suggesties, schroom niet mij of één van de commissieleden aan te schieten. Alle ideeën zijn welkom!