Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Verslag pupil van de week Mannes Hopman

Op zondag 22 september was het zover! Het eerste elftal van de OVB speelde thuis tegen Hatert en ik was pupil van de week! Ik moet wel even zeggen dat het die dag wel héél erg lang duurde voordat het kwart over één was. Toen we op de Passelegt aankwamen, stond Tom Thelosen al op mij te wachten.  Dat was erg fijn want ik vond het toch wel een beetje spannend allemaal. Ik kreeg meteen een mooi t-shirt en een bal met de namen van de selectie (die ligt nog steeds netjes op mijn kamer, daar mag natuurlijk niet mee gevoetbald worden!)

Ik mocht eerst even mee naar de kleedkamer. Tijdens de warming up mocht ik inspelen met de leiders en wisselspelers.  Dat was erg leuk, we deden rondo. Daarna gingen  we even terug naar de kleedkamer en iets later kwamen we met alle spelers tegelijk het veld op. Ik mocht voorop lopen met de wedstrijdbal, superstoer! Nadat iedereen elkaar een handje had gegeven mocht ik de aftrap doen. Ik speelde de bal tot de goal van Hatert en toen schoot ik de bal erin! Gelukkig zat hij en was het 1-0! Nee, dat is een grapje natuurlijk. Maar ik was wel blij dat ik scoorde!

Toen zat mijn gedeelte erop en mocht ik naast de wisselspelers zitten en de wedstrijd kijken. De eerste helft deed OVB het heel goed en stonden we met 2-0 voor. In de rust heb ik met Puck ook nog eventjes gevoetbald. Meteen na de rust werd het 2-2, dat was wel even schrikken, maar gelukkig werd de wedstrijd gewonnen met 6-2! Ze hadden het supergoed gedaan!

Na de wedstrijd mocht ik weer even mee in de kleedkamer waar de jongens allemaal een biertje kregen, ze hadden er dorst van gekregen. Ik kreeg natuurlijk geen biertje, maar een flesje drinken en een zakje snoep.

Het was een erg leuke middag en ik ben erg blij met het t-shirt en de voetbal. Ik hoop dat ik – als ik later groot ben- ook bij de selectie mag spelen! Maar daar moet ik nog eerst heel veel voor trainen zegt papa!

Ik wil Tom en iedereen bedanken dat ik pupil van de week mocht zijn!

 

Groetjes Mannes Hopman