Update bericht bestuur i.v.m. corona – 25 juni 2020

Allereerst willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar inzet de afgelopen periode. Ondanks dat de coronaperiode nog niet voorbij is geeft de berichtgeving van woensdagavond een positief gevoel voor ons als sporters.

Het seizoen van 2019-2020 zit er echter bijna op, dus vooral in seizoen 2020-2021 zullen wij gebruik kunnen maken van de versoepelde regelgeving. Het huidige seizoen eindigt op donderdag 2 juli. Het inrichten van de maatregelen voor o.a. openstelling kantine en kleedkamers vergt nog de nadere uitwerking en zal daardoor pas bij de start van het aankomend seizoen plaatsvinden. Wel kunnen alle teams op woensdag 1 juli en donderdag 2 juli trainen zonder restrictie van de 1,5 meter basisregel. Voor onze seniorenteams dus de kans om in deze laatste trainingspartij nog één keer je medeteamgenoot met een schaar te omspelen of neer te tackelen.

Vóór en na het sporten dient iedereen zich te blijven houden aan de basisregels van het RIVM en de aanvullende regels en looproutes van de Overasseltse Boys. Voor nadere informatie verwijzen we naar het afzonderlijke onderdeel ‘corona’ op deze website. Voor de start van het aankomende seizoen zullen wij als bestuur weer een corona-update plaatsen.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe! Denk ook in deze periode aan het steunen van onze lokale ondernemers en in het bijzonder onze sponsors.