Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Trainer Robin Kersten heeft voor zijn 3e en laatste seizoen getekend

In januari van dit jaar hadden Overasseltse Boys en Robin al mondeling een overeenstemming bereikt voor nog een 3e en laatste seizoen. Vorige week maandag werd het contract officieel ondertekend.

Samen met Pieter van Dam en Frank Meeuwsen zal Robin de selectie nog één seizoen trainen en coachen. Met een zeer jonge spelers groep, die dit seizoen zeer overtuigend kampioen is geworden in de 5e klasse, zal Overasseltse boys zich komend seizoen proberen te handhaven in de 4e klasse.

Robin: ‘Uiteraard kijk ik uit om nog een seizoen met deze jonge groep aan de slag te gaan en samen verdere stappen te maken in de voetbalontwikkeling. Maar ik ben vooral verheugd om te zien dat er nog heel veel jeugd aankomt die op termijn een versterking zijn voor de selectie. Dit seizoen hebben al drie spelers van de JO17 een verdienstelijk debuut gemaakt in het 1e. Dat is zeker een compliment waard voor onze hele jeugdafdeling. Hopelijk kunnen we hier komend seizoen als club een mooi vervolg aan geven’.

Robin heeft aangegeven na dit seizoen het stokje over te geven aan een nieuwe trainer. Zo heeft de club voldoende tijd om een nieuwe trainer te zoeken voor het seizoen 2025-2026.