Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Protocol terras kantine Overasseltse Boys

Beste gebruikers van sportpark de Passelêgt, eindelijk na meer dan een half jaar komt er weer licht aan het einde van de corona tunnel. We mogen onder voorwaarden weer voorzichtig onze kantine openen. Nu het einde van toch een verloren seizoen nadert, willen we toch onze gebruikers de mogelijkheid bieden om op zaterdag of zondag van het terras voor de kantine gebruik te maken.
Dat kan als team, maar ook als kleine groep of misschien individueel. Hiervoor hebben wij een protocol opgesteld volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij gaan op aanvraag het terras voor de kantine open doen, daar horen een aantal spelregels bij die in onderstaand protocol vermeld staan.

Protocol

1. Terras en kantine zal op aanvraag zaterdag en zondag open zijn van 09:00 uur t/m 18:00 uur
2. Teams die gebruik willen maken van terras en kantine kunnen een aanvraag doen bij Femke Schuitemaker of Petra Weijenberg.
3. Men hoeft niet persé te sporten, je mag ook met je team gezellig op het terras of in de kantine een drankje gebruiken.
4. We werken met een tijdslot, als er weinig animo is zal men met het team langer op het terras of in de kantine kunnen verblijven. Femke of Petra zullen de tijd aangeven.
5. Het terras en kantine wordt ingedeeld met vier stoelen en een tafeltje, we denken eraan om ook de overkapping erbij te betrekken als er behoefte is aan meer plekken.
6. Ook kleinere groepjes kunnen van het terras en kantine gebruik maken.
7. Bestellingen moeten zelf aan de bar gedaan worden, men rekent af en op het einde van de bar staat de bestelling klaar.
8. De keuken blijft voorlopig gesloten, wel kan men kleine versnaperingen kopen.
9. Bij het betreden van het terras en kantine dient men de handen te ontsmetten, daar zijn voorzieningen voor klaar gezet.
10. Het terras en de kantine zijn op doordeweekse dagen naar behoefte open van 19:00 t/m 22:00 uur open.
11. Het kantine personeel zal indien nodig mensen aanspreken als zij zich niet aan de afspraken houden.

Voor aanvragen graag contact opnemen met:
Femke Schuitemaker, telefoonnummer 06 53 42 24 94 of
Petra Weijenberg, telefoonnummer 06 31 64 46 79.

Tot ziens op ons gezellig terras.

Namens het corona proof team

Femke Schuitemaker
Petra Weijenberg
Jan Gerrits