Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Sponsor nieuws

Dit weekend wordt de jaarlijkse presentatiegids uitgereikt na afloop van de wedstrijd van het 1ste tegen Millingen. Graag bedanken we alle sponsoren voor het mede-mogelijk maken van uitgeven van deze gids waar we als club trots op mogen zijn!

Daarnaast hebben we een aantal nieuwe sponsors aan de club weten te binden en hebben een aantal belangrijke sponsors voor de club aangegeven hun verbintenis met de club te continueren welke we beide het vermelden waard vinden.

Nieuwe brons sponsors

We hebben twee nieuwe brons sponsors, te weten:

Nieuwe overige sponsors

Naast deze grotere sponsors mogen we ook de volgende nieuwe andere sponsors verwelkomen:

Kleding sponsors

Ook zijn er weer de nodige teams voorzien van nieuwe kleding welke mede mogelijk gemaakt is door onderstaande sponsoren:

Continueren

Dat is sowieso het geval met de volgende grotere sponsors. Zij continueren namelijk hun sponsoring bij de club:

Verder is er nog een aantal plekken vrijgekomen langs het veld. Deze plekken zullen binnenkort aangeboden worden via de Facebook pagina van de Boys. Leg dit dus voor aan je werkgever, familie of vrienden als je denkt dat die interesse hebben. Als je zelf al geen interesse hebt. Want als we ons gezamenlijke netwerk gebruiken en als een groot team werken is de kans op scoren veel groter! Heb je een interessant contact? Laat het ons als commissie dan weten!