Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Scheidsrechters gezocht!

Om alle wedstrijden die elk weekend op ons sportpark gespeeld worden in goede banen te leiden, zijn scheidsrechters nodig. Vrijwel alle scheidsrechters op de amateurvelden zijn vrijwilligers. Voetballiefhebbers van alle leeftijden die het leuk vinden om wedstrijden in het amateurvoetbal goed te laten verlopen. Zij zorgen ervoor dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen.

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Iedereen is welkom.

Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. De club geeft je graag de mogelijkheid om bij de KNVB cursussen te volgen voor enthousiastelingen die graag meer willen weten.

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? Neem dan contact op met Jacques van de Groes. (commissie.jeugd@overasseltseboys.nl)