Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Robin Kersten nieuwe hoofdtrainer Overasseltse Boys seizoen 2022-2023

Overasseltse Boys heeft in de persoon van Robin Kersten de opvolger van Rob Ernst, die de club gaat verlaten, gevonden en heeft voor een seizoen getekend bij de 4e klasser. 
Robin is een jongen uit eigen gelederen en op dit moment voorzitter van de technische commissie van de jeugdafdeling. Hij zit vol ambitie en heeft er nooit geheim van gemaakt dat hij graag een keer een selectie onder zijn hoede wil hebben. Deze kans wordt hem nu geboden en wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteiten van Robin als trainer.
De zoon van oud-trainer Hans Kersten heeft jarenlang het doel verdedigd in het 1e elftal van de Boys en weet als geen ander hoe de club in elkaar steekt. 
Robin heeft ook al een keer de hoofdtrainer vervangen toen deze wegens privé-omstandigheden even niet beschikbaar was. De groep was destijds zeer enthousiast over de tussenpaus en dat was ook een doorslaggevende factor in het besluit.
Helaas gaat de huidige hoofdtrainer Rob Ernst de club verlaten na 3 jaar trouwe dienst. Door de corona perikelen heeft hij echter nog geen seizoen fatsoenlijk kunnen afmaken en dat is best triest te noemen. Op dit moment ligt de competitie ook alweer stil maar het positieve is dat het 1e elftal op een mooie 4e plek staat in de 4e klasse E. Dat is Rob zijn verdienste en biedt veel perspectief voor de rest van het seizoen die hopelijk snel weer zal starten.
 
namens de technische commissie,
Jasper Janssen en John van Eeuwijk