• Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys ruim onderuit tegen Angeren

Afgelopen donderdagavond trad een gehavend Overasseltse Boys aan tegen nummer twee Angeren. Door verschillende omstandigheden ontbraken een aantal spelers. Daardoor was er wel ruimte voor debutanten Cas Derks en Bram van Hulst, die in de loop van de tweede helft hun debuut maakten en hun visitekaartje afgaven. Ook zij waren echter niet opgewassen tegen een veel sterker Angeren. Het werd 0-4.

In de eerste helft wist Overasseltse Boys nog vrij eenvoudig stand te houden. Angeren was wel duidelijk de beter ploeg en voetbalde een stuk gemakkelijker. In de eindfase echter waren de gasten onzuiver, waardoor er weinig grote kansen werden gecreëerd. De Boys gokte op de counter, echter waren zij ook vaak te onzuiver. Zo was er lange tijd weinig opwinding voor beide doelen. De eerste echte kans na ruim een half uur spelen was echter raak. Matiz Garttener werd met een steekpassje weggestuurd, draaide knap weg bij zijn man en krulde de bal keurig in de lange hoek. Kort daarna werd Daan diep gestuurd en stevig gestuit in het strafschopgebied. Hoewel de bal wel gespeeld leek te worden, had een strafschop wellicht niet misstaan. Daarna bleef het rustig voor beide doelen en kon iedereen met een 0-1 stand even gaan opwarmen.

De tweede helft was Angeren duidelijk een maatje te groot, als was de eerste grote kans voor de Boys. Na ruim tien minuten kwam Bram helemaal vrij voor de keeper uit een goede genomen vrije trap; hij raakte de bal echter totaal verkeerd met zijn hoofd. Kort daarna werd een debuterende jeugdspeler van Angeren vrij voor Bart gezet, die bal koel onder hem door in het doel schoof. Daarna leek het geloof bij de boys wat weg te vloeien en voetbalde Angeren wat gemakkelijker. Bart pakte een aantal goede ballen voordat een kwartier voor tijd de 0-3 op het bord kwam. Een crosspass werd vol op de slof genomen door Lloyd Jackson, waarna de bal in de korte hoek plofte. Nadat na een goede aanval Milan de vuisten van de Angerense keeper had getest, zorgde Stan Vermeulen voor het slotakkoord door de 0-4 op het scorebord te zetten.

Vanavond liet Angeren zien dat het terecht voor even de koppositie overnam van SCE. SCE is de volgende tegenstander van de boys. A.s. zondag om 14.00 uur zal er op het Nijmeegse kunstgras worden afgetrapt.

33′ 0-1 Matiz Garttener
57′ 0-2
76′ 0-3 Lloyd Jackson
84′ 0-4 Stan Vermeulen