Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys en trainer John van Geenen nemen afscheid van elkaar

Na een samenwerking van 3 jaar zullen vv Overasseltse Boys en trainer John van Geenen op zoek gaan naar voor beiden een nieuwe uitdaging

 John heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe club, misschien in de regio van zijn woonplaats Escharen, of kiezen voor andere activiteiten zoals zijn gezin.  “ Voor John is er al in een eerder stadium belangstelling geweest van andere verenigingen en wij willen hem die kans niet ontnemen “  volgens John Nicolasen namens de technische commissie van vv Overasseltse Boys.

“ Verder zijn wij van mening dat een termijn van 3 jaar als trainer bij een vereniging een mooie tijd is, en er dan serieus gekeken moet worden naar nieuw bloed in de trainerswereld. Dit heeft niets met resultaten of een bepaalde chemie tussen trainer enerzijds en spelers en bestuur anderzijds  te maken,  maar meer het gevoel dat we dan aan een nieuwe periode en uitdaging toe zijn.

Met John hebben we een prima trainer in huis en hij zal het seizoen met 100 % inzet afmaken. We draaien nu goed mee in de vijfde klasse E en er is veel jeugd afgelopen 3 jaar ingepast,  en daar beginnen we langzamerhand de vruchten van te plukken. Dat is mede de verdienste van John en geeft veel vertrouwen over onze toekomst als gezonde vereniging “.

 

Binnenkort zal er een sollicitatieprocedure worden gestart en gaan we kijken wie er binnen het technisch plaatje van vv Overasseltse Boys past.  Het bestuur en de technische commissie wensen John alvast veel succes in zijn toekomst als trainer, bij welke vereniging dan ook, en kunnen hem met vertrouwen aanbevelen.