Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Nieuwsbrief

Beste leden en andere belangstellenden van Overasseltse Boys,

De afgelopen jaren heeft Overasseltse Boys een digitale nieuwsbrief gehad en is er hard aan gewerkt om deze zo optimaal mogelijk te laten functioneren. We krijgen echter geluiden dat niet iedereen zich even goed geïnformeerd voelt. Daarom hebben we besloten het gehele databestand van e-mailadressen te legen en deze eerste nieuwsbrief te gebruiken om alle leden waarvan wij een e-mailadres hebben aan te schrijven. Indien je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kun je je via deze link afmelden. Deze link zal ook altijd te vinden zijn onderaan de nieuwsbrief.

Dit bericht zal ook verschijnen op de website, zodat belangstellenden die niet lid zijn dit ook te lezen krijgen. Zij kunnen zich via de website opnieuw inschrijven voor de nieuwsbrief. We willen leden ook vragen dat als zij mensen kennen die niet lid zijn, maar op de hoogte gehouden willen worden, hen op dit bericht te wijzen.

We zijn ons er van bewust dat er wellicht leden/belangstellenden zijn die niet beschikken over de digitale middelen om de nieuwsbrief te ontvangen. Wij willen deze mensen de mogelijkheid bieden een papieren nieuwsbrief aan te vragen. Zij kunnen zich dan melden bij het bestuur. Ook hier willen we onze leden vragen om, als zij denken dat er mensen een papieren nieuwsbrief willen ontvangen, deze mogelijkheid aan hen door te geven.