Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Nieuwjaarsgroet

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

Het jaar 2022 is begonnen! En wat lijkt het verdacht veel op de start van 2021. Dit weekend hadden we jullie allemaal oh zo graag willen ontmoeten in onze fantastische kantine en willen proosten op een mooi, sportief en verbonden 2022. Tevens wilden we onze jubilarissen traditioneel huldigen. Want als de coronatijd iets heeft duidelijk gemaakt, is het wel dat we trouwe leden hebben! Hoewel we afhankelijk zijn van de maatregelen, is het een absoluut streven om dit voorjaar deze trouwe leden te huldigen en stil te staan bij een aantal gebeurtenissen waar we nog onvoldoende bij stil hebben kunnen staan, waaronder het verlies van trouwe leden die ons ontvallen zijn.

In het jaar 2021 zijn we langer open geweest dan in het jaar 2020. Dat was ontzettend fijn. We hebben kunnen sporten, elkaar kunnen ontmoeten, enkele feestjes kunnen houden en een aantal verbindende en traditionele activiteiten kunnen organiseren; we waren weer goed op weg, mede dankzij jullie inzet. Hulde daarvoor! We willen met z’n allen niets liever dan zo snel mogelijk de draad weer oppakken. Inmiddels is wel duidelijk dat we moeten leren leven met het virus. En of je het nu leuk vindt of niet, eens bent of oneens, dat zullen we samen moeten doen en met de regels en adviezen die worden opgesteld en gebruikend makend van ons gezond verstand. Gelukkig hebben we de afgelopen maanden ervaren dat de meeste van onze leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters, maar ook onze andere bezoekers, zich hier keurig aan houden. Dit geeft hoop en vertrouwen om snel weer helemaal open te kunnen gaan. Als we open gaan, zal dat met regels en adviezen gepaard gaan en hebben we mensen nodig om alles in goede banen te leiden. Heb je ideeën over hoe dat zou kunnen of heb je kwaliteiten die bij kunnen dragen om alles uit te kunnen voeren, schroom dan niet om mee te denken en te doen en je te melden bij het bestuur of de Corona Commissie (COCO).

Los van corona ontwikkelt de vereniging zich op meerdere vlakken. Zo loopt ons huidige beleidsplan op zijn eind en zullen we na moeten gaan denken wat we op de lange termijn willen bereiken met onze mooie vereniging. Het bestuur zal het beleidsplan evalueren en met initiatieven komen om samen met jullie – de (jeugd)leden en eventueel hun ouders – tot een nieuw, breed gedragen beleidsplan te komen. Hoe mooi zou het zijn als eenieder die ideeën heeft, problemen ziet en wellicht ook aan oplossingen denkt met ons mee zou willen denken. De vereniging is immers van ons allemaal! Alle bestuursleden proberen vooral in de weekenden zo zichtbaar mogelijk en aanspreekbaar te zijn. Drink met ons een kopje koffie en deel je ideeën. Zo lang we niet open zijn (en overigens ook daarna) zijn we tevens goed bereikbaar per mail en telefoon. Schroom dus niet om contact op te nemen.

We kijken uit naar een snelle hervatting van het seizoen en naar het samen door ontwikkelen van onze vereniging. Het bestuur wenst iedereen een mooi, sportief en verbonden 2022!

Jullie voorzitter,
Joost Rutgers