Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Mooie ontwikkelingen binnen de arbitrage!

Afgelopen seizoen hebben we een heel seizoen lang weer kunnen voetballen! Ook fijn voor onze scheidsrechters, die hiermee hun mooie hobby weer het gehele seizoen konden uitoefenen. Ook achter de schermen zijn de scheidsrechters en scheidsrechterscommissie actief geweest. Met trots kunnen wij melden dat we er in Jasper Mulder een gediplomeerde scheidsrechter bij hebben. Hij heeft met veel enthousiasme en succes afgelopen seizoen zijn cursus volbracht. Daarnaast heeft Joost Rutgers-van Eck met succes de cursus scheidsrechterscoördinator gevolgd. Hierdoor hebben we binnen de vereniging weer meer kennis en kunnen we hopelijk de arbitrage op een hoger plan brengen.

Voor komend seizoen staat er ook weer een aantal acties op de planning. Zo willen we de ontvangst en begeleiding van scheidsrechters bij thuiswedstrijden beter organiseren door een ontvangststafel in te richten. Ook liggen er plannen om onze jeugdleden enthousiast te gaan krijgen om wedstrijden te gaan fluiten. Meer hierover volgt bij de start van het seizoen tijdens de verschillende informatieavonden.
 
Lijkt fluiten jou ook leuk, wil je jezelf verdiepen in de spelregels en zou je ook graag zo’n mooi diploma willen halen? We kunnen nog altijd nieuwe en enthousiaste scheidsrechters gebruiken (en het staat nog mooi op je cv ook)! Meer weten? Kijk eens op https://www.overasseltseboys.nl/scheidsrechterscommissie/ en neem gerust contact op met één van de commissieleden!
 
We wensen iedereen een fijne zomer en tot in september!
 
Met sportieve groet,
 
De scheidsrechterscommissie (Jacques, Marlijn en Joost)