Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Kerstwoordje voorzitter

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van Overasseltse Boys,

2020 is bijna ten einde en het is een understatement dat corona dit jaar ingekleurd heeft. Helaas zijn de kleuren niet zo mooi. Het aantal wedstrijden dat door de meeste leden in 2020 is gespeeld is gemakkelijk op twee handen te tellen en dat is niet waarvoor je lid bent van een voetbalclub. Toch heeft dit jaar nog meer zichtbaar gemaakt dat een voetbalclub niet alleen om voetbal draait, maar het sociale en verbindende aspect ook van groot belang is. Wij kunnen als bestuur niet genoeg waardering uitspreken over de loyaliteit van onze leden, sponsoren en vrijwilligers. Op deze punten zijn wij ook in 2020 een stabiele vereniging en dat geeft 2020 wel hele mooi kleuren!

Ook de gemeente ziet dat vrijwilligers onmisbaar waren en onmisbaar zijn. Ieder jaar kiest de gemeente dan ook een vrijwilliger van het jaar. Dit jaar is er voor de gemeente reden genoeg om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De gemeente heeft voor iedere vrijwilliger een presentje. Wil je dit graag ontvangen? Laat dat dan weten via deze link!

De gezellige en donkere dagen komen er aan en hopelijk vindt iedereen op gepaste wijze zijn steun, warmte en gezelligheid en kan iedereen op deze wijze 2020 toch nog op een goede manier afsluiten. Ieders gezondheid staat voorop en sporten kan daar een welkome bijdrage aan leveren. Willen we op korte termijn weer gaan voetballen, zullen we verstandig moeten zijn. Maak de juiste keuzes rondom de feestdagen en in combinatie met het langer worden van de dagen brengt dat wellicht licht aan het einde van deze donkere tunnel.

We zijn een krachtige vereniging en samen hebben we van Overasseltse Boys de vereniging gemaakt die we nu zijn. Dit gaan we in 2021 en daarna verder voortzetten. Start 2021 (met) gezond (verstand) en hopelijk staan we dan snel weer op het veld!

Het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen, een gezond 2021 en onze grootste wens is dat we elkaar snel weer zien op onze mooie sportpark!

Warme groet van jullie voorzitter,
Joost Rutgers