Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

In memoriam Frans Hammen

Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen vrijdagochtend ons lid Frans Hammen is overleden. Frans was al meer dan 30 jaar een bekend gezicht bij de Overasseltse Boys. Frans was een zeer actief en betrokken vrijwilliger: eerst als trainer van het team van zijn zoon, en daarna als trainer van diverse andere teams en uiteindelijk ook betrokken bij het team van zijn kleinzoon. Ook is Frans in het verleden commissielid geweest van de technische commissie en heeft hij in de afgelopen 4 jaar een aantal beginnend trainers bij de hand genomen en begeleid bij hun eerste stappen als trainer. Frans was tevens een trouwe supporter van ons eerste elftal. Ook maakte Frans altijd graag een praatje met zijn oude pupillen, medevrijwilligers, medesupporters en medeleden van de Boys. Frans stond midden in de club.
Helaas is Frans ons ontvallen en zullen we zijn betrokken, integere, gedreven en vooral ook vriendelijke karakter enorm gaan missen. Dat zal niet minder gelden voor zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen, familieleden en vrienden. Wij wensen hen heel veel sterkte en kracht toe in deze hele moeilijke tijden.

Namens de familie:
De uitvaart is op donderdag 18 maart om 10.30 uur in de H. Antonius Abt kerk te Overasselt. I.v.m. Corona is deze helaas in besloten kring. Wij zouden het mooi vinden als belangstellenden samen een erehaag vormen bij de kerk voor aanvang van de dienst (rond 10.00 uur). Er is de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van Frans op woensdag 17 maart tussen 18.30 – 20.00 uur. Frans is thuis. In plaats van bloemen liever een donatie aan Support Casper in de strijd tegen alvleesklierkanker, welke u woensdag thuis en donderdag vóór de uitvaart kunt deponeren bij de condoleance of via www.supportcasper.nl