Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Gelukkig nieuwjaar en Team Christian BIG Challenge

Namens v.v. Overasseltse Boys wensen we iedereen een gelukkig en sportief nieuwjaar toe!

We kijken terug op een mooi verenigingsjaar en zijn onze vrijwilligers en sponsoren, die hun onmisbare steentje bijdragen, erg dankbaar. Natuurlijk zijn we ook trots op al onze leden, omdat deze belangrijk zijn voor het voortbestaan van onze club.

Graag proosten we een gelukkig en sportief nieuwjaar op de nieuwsjaarreceptie aanstaande zaterdag 4 januari vanaf 20:00 voor alle leden, sponsoren en hun partners.

Daarnaast willen we graag aan het begin van dit nieuwe jaar jullie aandacht vragen voor het volgende initiatief van twee van onze jeugdleden:

“Het is alweer ongeveer 5 jaar geleden dat Christian Stuart is overleden en dat vinden wij een goede reden om als gezin het volgende te gaan doen…

 Dirk & Anne gaan in juni 2020 de Alpe d’HuZes beklimmen als eerbetoon aan hun overleden vader, moeder Henny gaat mee om als vrijwilliger te helpen. Op deze manier hopen wij geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Wil je meer informatie en/of doneren dan kun je hier uitgebreide informatie vinden, daarin staat ook de internetlink vermeld.

Wij wensen je/jullie een gezond & gelukkig 2020!

Met vriendelijke groet,

Dirk, Anne en Henny Stuart”