Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Contractverlenging voor Rob Ernst bij v.v. Overasseltse Boys

Rob Ernst zal ook volgend seizoen de eindverantwoordelijke zijn bij de selectie  van v.v. Overasseltse Boys. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de 4e klasser en dat heeft tot wederzijdse tevredenheid geleid, met contractverlenging voor komend seizoen en de optie om hierna samen nog een jaar door te gaan.

Volgens technisch commissielid Jasper Janssen zijn alle betrokkenen, en met name spelers en technische commissie, erg tevreden over het functioneren van Rob Ernst.

Zijn wijze van coachen en omgang met direct betrokkenen straalt veel vakkennis uit en deze trainer ligt ook erg goed bij de supporters. De resultaten geven een stijgende lijn en het was in de eerste seizoenhelft goed om te zien hoe de combinatie van jeugd en routiniers steeds beter met elkaar gingen samen spelen. Rob is altijd de rust zelve, weet goed zijn voetbaltactiek en trainingsvormen duidelijk  over te brengen en heeft met zijn ervaring in de trainerswereld en KNVB veel respect afgedwongen.

Het bestuur heeft daarom veel vertrouwen om langer met Rob in zee te gaan en zien in hem een man die “de Boys” tot mooie resultaten zal leiden.