Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Column voorzitter

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

Soms wordt er gezegd dat als iets een tijdje duurt, de situatie wel gaat wennen. De huidige situatie went voor mij in elk geval niet. We zorgen er al jaren met elkaar voor dat we een vitale vereniging blijven. Uiteraard gebeurt dat vaak fysiek op ons sportpark en kletsen we daarna over het wel en wee van de vereniging in onze kantine. Het wordt allemaal node gemist. Desondanks heb ik er vertrouwen in dat dat weer gaat terugkeren en laten we met z’n allen dat vertrouwen blijven houden.

Ik kan met trots zeggen dat al het werk dat we voor corona met elkaar verricht hebben, ervoor zorgt dat we ook nu én na corona nog een vitale vereniging zijn en positief en krachtig vooruit kunnen naar een sterke toekomst voor onze mooie vereniging. Veel mensen in verschillende functies spelen daar een belangrijke rol in. Een van die belangrijke pijlers om dat voor elkaar te krijgen, is een enthousiast bestuur en daar wil ik in dit stuk even op inzoomen.
De afgelopen jaren heb ik deel uit mogen maken van een enthousiast bestuur dat een aantal jaar geleden met ambitie is begonnen aan een avontuur om samen met leden, sponsoren en vrijwilligers de club een krachtigere plek in onze samenleving te geven. Dat enthousiasme en die ambities hebben ervoor gezorgd dat er een hechte groep bestuurders is ontstaan die ontzettend veel plezier beleefd aan het besturen van Overasseltse Boys. Vergaderen klinkt vaak als een saaie bezigheid, maar door met fijne mensen, goede plannen, ondersteuning van de KNVB en niet te vergeten de inzet en het vertrouwen van de vrijwilligers, kan vergaderen ontzettend leuk zijn en tot mooie resultaten leiden. Dan smaakt dat biertje in de kantine na de vergadering nog net wat lekkerder. Naast het vergaderen spreek je veel met mensen binnen en buiten te club, waardoor je veel onder de mensen bent en het zorgt voor een breder netwerk. Ook hebben we allemaal ontzettend veel geleerd door de verschillende wijzen waarop plannen uitgevoerd moeten worden, al dan niet lukken en bovenal – als plannen lukken – het met elkaar te vieren.

Kortom, het besturen heeft mij en de andere bestuursleden op veel gebieden veel gebracht. Ondanks dat iedereen er veel plezier aan beleefd, is er ook een tijd van komen en gaan. De komende anderhalf jaar zullen een aantal bestuursleden om diverse redenen aftreden en andere functies binnen de vereniging gaan bekleden. Dat betekent dus dat we op zoek zijn naar bestuursleden die met net zo veel plezier en enthousiasme het werk willen voortzetten en ongetwijfeld nieuwe plannen zullen ontwikkelen om de vereniging een nog krachtiger plek te geven in ons dorp. Dus wil jij ook dit plezier ervaren, je netwerk vergroten, samenwerken met enthousiaste leden, sponsoren en vrijwilligers en wellicht ook je cv verrijken, schroom dan niet om contact op te nemen met één van de bestuursleden. Zij vertellen je graag hoeveel plezier zij momenteel beleven aan het bestuurder zijn van Overasseltse Boys.

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien op ons mooie sportpark!

Jullie voorzitter,
Joost Rutgers