Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Column voorzitter

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

We zijn weer open! Inmiddels hebben alle teams weer getraind en heeft de jeugd ook alweer wedstrijden gespeeld. Het begint allemaal weer te lijken op een voetbalclub. Inmiddels zijn we ook weer dicht, maar nu omdat het vakantie is en het goed is dat onze vrijwilligers weer even afstand kunnen nemen. Een aantal seniorenteams blijft lekker doortrainen in de zomer, de jeugd en de andere teams pakken de draad weer op in de loop van augustus en de kantine gaat op 23 augustus weer open. Hoe dat er precies uit gaat zien, horen we later van de onze coronacommissie (COCO).

Het einde van het seizoen noopt altijd even tot een korte terugblik. Het belangrijkste heb ik eigenlijk al genoemd. Ondanks dat er weinig is gevoetbald, is het mooi om te noemen dat de meeste leden en sponsoren ons trouw zijn gebleven. Dat toont de betrokkenheid van de leden en sponsoren aan onze mooie vereniging. Laten we deze betrokkenheid komend seizoen omzetten in actie en onze vereniging een nog steviger fundament geven! Helaas hebben we onze traditionele festiviteiten zoals de vrijwilligersavond en de nieuwjaarsreceptie niet kunnen vieren. Dit brengt met zich mee dat we ook onze jubilarissen niet hebben kunne huldigen. We zijn ze echter niet vergeten! We gaan deze feesten komend seizoen extra goed vieren en zullen uiteraard ook stilstaan bij de jubilarissen die we dit seizoen niet hebben kunnen huldigen.

Komend seizoen gaat er wel e.e.a. veranderen. Een tijdje geleden heeft Luc jullie al meegenomen in de koers die we m.i.v. het nieuwe seizoen willen gaan varen. Zijn stuk is hier terug te lezen. We zijn verheugd dat wij als bestuur voor de drie vrijkomende functies in het bestuur ook drie kandidaten hebben kunnen vinden. Tijdens de ALV dragen wij Anne van Eldonk, Gabi Kersten en John Nicolasen voor. De ALV vindt plaats op 27 september (zet het gelijk in je agenda!) en de formele uitnodiging en agenda ontvangen jullie na de zomervakantie.

Het seizoen zit erop, voordat het eigenlijk begonnen is. Gelukkig kunnen we op vakantie of in elk geval kunnen we er een mooie zomer van maken. Het bestuur wenst iedereen een mooie zomer, geniet van de vrijheid en de ruimte die je weer hebt en we zien iedereen graag in augustus weer gezond op het sportpark!

Jullie voorzitter,
Joost Rutgers