Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Column bestuur

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters,

Deze tweede column van het bestuur is het mijn beurt (Stefan Folmer). Nog steeds zijn we nog niet verlost van Covid-19 en ik ben bang dat we hier nog tot het einde van het seizoen voor nodig hebben. Contact is dus beperkt, maar via deze column toch een soort van ‘bijpraten’.

Wat betreft de sponsoring mogen we heel trots zijn op en blij zijn met de lokale ondernemers uit onze gemeente, deze blijven de sportclub ook in deze voor hen lastige tijd trouw. Hopelijk zijn wij dat als leden van OVB ook voor onze lokale ondernemers en blijven wij aan hen denken bij het doen van o.a. de boodschappen.

Over de boodschappen gesproken; afgelopen december was het weer tijd voor de jaarlijkse worstenbroodactie, helaas de enige actie die dit seizoen is door gegaan en dat was gelukkig een mooie meevaller. We troffen bijna iedereen thuis aan (heel goed 👍) en er werd gretig ingeslagen voor bijv. de thuiswerkdagen. Aan het eind van de ochtend was de gehele voorraad weg en moesten er nog bestellingen worden nageleverd.

Verder is het natuurlijk heel jammer dat we onze nieuwe frisse kantine niet of nauwelijks hebben mogen ‘testen’ dit seizoen. Hiervoor kunnen we niet anders dan afwachten en hopen dat we ergens tegen de zomer aan…? (wie het weet mag het zeggen) dit deels goed kunnen maken.

Tenslotte wil ik graag nog een oproep doen aan iedereen die graag wat wil bijdragen aan de communicatie binnen de club, denk aan de website, Facebook, Instagram etc. Lijkt je het leuk om met jouw input gevarieerde, creatieve en stimulerende berichten samen te stellen voor ±1 uur per week? Laat het mij of iemand anders van het bestuur dan weten of mail naar socialmedia@overasseltseboys.nl.

Tot zover, voor nu in ieder geval een zogenaamde ‘shout-out’ (bedankt) naar onze leden en sponsoren voor het behoud van het vertrouwen.

Sportieve groet,
Stefan Folmer