Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Column bestuur

Beste leden en vrijwilligers, 

De coronacrisis houdt ons nu al ruim een jaar in de tang. Gelukkig mogen we bijna weer gaan voetballen! Desondanks hebben vele vrijwilligers niet stilgezeten. Mede door hun inzet ziet ons sportpark er nog spik en span uit! Wat hebben ze zoal gedaan? 

Tiny Martens, Jan Thelosen en Cor Gerrits hebben onze fietsenstalling een opknapbeurt gegeven. Ook is het hekwerk rondom het terras vernieuwd. Met materiaal dat is geleverd door Mulders hebben we een stalling en een terras waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Het zou fijn zijn als iedereen de fietsenstalling weer gaat gebruiken!
De buitendeuren op ons sportpark hebben een opfrisbeurt gekregen en zijn door Christiaan Arts in de kleuren geschilderd zodat ze mooi in het vernieuwde beeld passen. Ook zijn binnen enkele deuren door David Groenen geschilderd in dezelfde kleur. 

Voor onze toeschouwers zijn de bankjes rondom het veld weer netjes gemaakt evenals het straatwerk. Tinie Renkens en Jos Poels hebben daarvoor de handen uit de mouwen gestoken. Verder heeft natuurlijk de maandagmorgenploeg zich beziggehouden met haar reguliere, maar daarmee niet onbelangrijke reguliere taken. 

Er zitten ook nog een aantal dingen aan te komen. De lichten rondom het trainingsveld zijn aan vervanging en toe en binnenkort zullen we daarom overstappen op LED-verlichting. Daarnaast zal het hekwerk van de ballenvangers rondom het trainingsveld worden vervangen en zal er een plateau gemaakt worden tussen veld 4 en 5 waar we de verplaatsbare doelen kunnen verzamelen. Op deze manier krijgen hulpdiensten meer ruimte om rond de Sporthal te rijden. 

Al met al blijven we zo een toekomstbestendige club. We bedanken alle vrijwilligers voor hun inzet in deze moeilijke tijden! 

Namens het bestuur, 

Paul Kokke,
Bestuurslid accommodatie en onderhoud