Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

BVO-wedstrijden op Sportpark De Passelêgt

Nu we corona (voorlopig) achter ons gelaten hebben, waren we als Overasseltse Boys weer in de gelegenheid om ons prachtige sportpark ter beschikking te stellen voor het spelen van een aantal oefenwedstrijden tussen (buitenlandse) BVO’s. Waar we in het verleden al gastheer mochten zijn voor FC Eindhoven, FC Oss en NEC, waren het dit seizoen clubs buiten Europa die wij mochten ontvangen.

In een alleraardigste wedstrijd trapten op dinsdag 2 augustus Khor Fakkan en Al Wasl (beide uit de Verenigde Arabische Emeraten (VAE) de serie van drie wedstrijden af. Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen door Al Wasl. Op maandag 8 augustus ontvingen we Al Wasl opnieuw. De das had zich het weekend ervoor goed vermaakt op de velden, maar dankzij de maandagmorgenploeg kon er gewoon gevoetbald worden. De geelhemden wonnen weer en wel met 3-2 van het Al Jazira van Marcel Keizer, ook uit de VAE. De laatste wedstrijd op vrijdag 12 augustus begon wat later i.v.m. de hitte en ook werd in allerijl nog een zwembad geregeld en opgezet, waar 400 kg ijsblokjes in gedaan werden, zodat de voetballers na de wedstrijd konden afkoelen. Al Jazira verloor ook deze wedstrijd en wel met 2-1 van Al Tawoon uit Saudi-Arabië.

Dankzij de inzet van een groep vrijwilligers en de maandagmorgenploeg hebben we ons als een goede gastheer getoond en de clubs waren uiterst tevreden over de ontvangst, faciliteiten en de velden. Hopelijk kunnen we volgend seizoen wederom gastheer zijn voor een aantal mooie oefenwedstrijden in deze zomermaanden!