Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Sterk Overasseltse Boys houdt te punten op de Passelêgt

Overasseltse Boys heeft de thuiswedstrijd tegen WVW dikverdiend omgezet in een overwinning. De goals vielen laat, maar kwamen dus wel: 2-0.

De intentie van Boys was van begin af aan duidelijk: druk zetten en aanvallen. Toch was de eerste kans voor WVW. Uit vrije positie werd echter overgeschoten. Daarna nam de druk van boys langzaamaan toe en werd er behoorlijk gevoetbald. Het ging echter steeds mis in de eindfase. Boys werd alleen gevaarlijk met schoten uit de tweede lijn, waarvan die van Tycho het beste en gevaarlijkst was. De keeper redde echter prima. WVW werd slechts nog één keer gevaarlijk uit een counter.

In de tweede helft lukt het druk zetten beter en dat leidt ook direct tot kansen. Pieter komt net tekort om een goede voorzet van Bo in te koppen en Bram ziet zijn schot naast gaan. Ook Bas krijgt in de openingsfase een goede kans, maar staat buitenspel. Kort daarna krijgt ook WVW een grote kans, maar de vrije kopkans verdwijnt ver naast het doel. Hierna neemt de druk toe en dat komt vooral vanuit corners. Die zijn deze middag prima, maar vaak staat de keeper, of anders een speler op de goede plek om een doelpunt te voorkomen. Uiteindelijk is toch een corner de aanleiding voor de voorsprong. Na diverse doelpogingen beland de bal voor de voeten van Bram die hard binnenschiet. Kort daarna maakt Mark er zelfs 2-0 van, wanneer hij een goede voorzet van Bas met een volley en de lange hoek werkt. Boys krijgt daarna nog diverse kansen om de score op te voeren, maar meer zat er niet in.

Zo boekt Overasseltse Boys een goede overwinning staat het stevig in de middenmoot. Met de huidige instelling en inzet mag er wel weer naar boven gekeken worden. Laten we hopen dat we dat volgende week weer zien! Dan wordt er in en tegen Ewijk gespeeld, aanvang 14.30 uur.

Overasseltse Boys – WVW 2-0

70′ 1-0 Bram Meeuwsen
72′ 2-0 Mark Martens