Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Prima zege Overasseltse Boys bij VVLK

Afgelopen zondag trad Overasseltse Boys aan tegen hekkensluiter VVLK. Eerder dit seizoen werd er met 3-1 gewonnen en al snel was duidelijk dat er wederom een driepunter in het vat zat. Het werd overtuigend 0-4.

In de openingsfase was het voor beide ploegen wat aftasten en wisten beide ploegen bij elkaar wat speldenprikken uit te delen. Na de eerste goede aanval, waarbij Bas Bram vond die over schoot, was Overasseltse Boys de baas. De uitploeg had veel de bal en wist diverse goede aanvallen op de mat te leggen. Na een goede lange bal richting Thomas vond hij Bas, die eenvoudig de 0-1 binnentikte. Vervolgens kreeg Overasseltse Boys diverse goede mogelijkheden om de score verder op te voeren. Geert was, na een goede aanval door het centrum, dichtbij door de bal op de lat te schieten. Vlak voor rust werd Frank het strafschopgebied ingestuurd en daar ondersteboven gelopen. Strafschop dus, welke feilloos door Bas werd benut.
 
De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld en eigenlijk ook eenzelfde scoreverloop. Nadat Bram met zijn hoofd de lat had geraakt na een schitterende voorzet van Thomas, was het na ruim tien minuten wel raak. Bas had een goede individuele actie in huis, maar stuitte op de keeper; Milan wist echter raad met de rebound. In het vervolg was het de Leuthse goalie die met een aantal prima reddingen voorkwam dat de score opliep, maar moest toch nog een keer capituleren. Een mooie lob van Bas richting Pieter werd op waarde geschat door Pieter, die op zijn beurt Geert vond. Hij schoof de 0-4 binnen.
 
Zo werd het dus een eenvoudige middag bij het gastvrije VVLK. De score had wellicht hoger uit kunnen vallen, maar de boys legde een prima partij op de mat. Een goede generale voor de kraker a.s. zondag tegen AVIOS/DBV. Om zich definitief terug in de titelstrijd te mengen, zal er gewonnen moeten worden. Met de steun van onze altijd trouwe supporters zou dat mogelijk moeten zijn. LET OP: op verzoek van AVIOS/DBV begint de wedstrijd om 13.00 uur!
 
VVLK – Overasseltse Boys 0-4
 
14′ 0-1 Bas Janssen
39′ 0-2 Bas Janssen (pen.)
55′ 0-3 Milan Nicolasen
79′ 0-4 Geert Janssen