Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys zet traditie voort en verliest eerste wedstrijd

Overasseltse Boys is het seizoen matig begonnen. Al jaren begon de ploeg de competitie met een thuiswedstrijd en wist die niet te winnen. Er was dan ook enige hoop dat er nu met een uitwedstrijd een beter resultaat zou worden geboekt. Dat was in Weurt helaas niet het geval: 1-0

Het was lekker weer en Overasseltse Boys trad aan in de mooi, nieuwe zwarte uitshirts. Helaas was dat geen voorbode voor een goede wedstrijd. Daarbij had Overasseltse Boys ook pech met spelers die geblesseerd uitvielen; Pieter van Dam in de eerste en Sam Derks in de tweede helft. De eerste kans was was voor WVW, maar Bart van Wagenberg stopte de inzet. Vlak voor rust ontsnapte boys aan een achterstand, toen de paal werd geraakt, in een eerste helft die wat werd ontsierd door een aantal gele kaarten voor WVW, veelal wegens praten.

In de tweede helft kreeg boys de eerste kans, toen Bram Meeuwsen uit een hoekschop een goede kopkans kreeg. WVW bleef echter ook gevaarlijk op snelheid over de rechterflank, maar is het wederom Bram die een grote kans kreeg boys op voorsprong te schieten. Zijn inzet na een hakje van Joep van de Groes ging echter net naast. Vlak voor tijd kreeg Mark Martens nog een dot van een kans, maar ook hij wist het net niet te vinden, wat eveneens gold voor de spits van WVW. De wedstrijd leek op 0-0 af te stevenen, tot het noodlot echt toe sloeg. Etiënne van Trigt zet tot verbazing van alles en iedereen de 1-0 op het bord. Verbazing, aangezien hij meters buitenspel stond. Invaller Pim Ruhl kreeg in korte tijd twee gele kaarten, waaronder één voor praten, waarna Roel van Eeuwijk nog een vrije schop naast schoot. 

Zo eindigde deze matige wedstrijd in mineur voor boys. Volgende week is er thuis de kans om dat recht te zetten tegen buurman DIOSA. De wedstrijd op De Passelegt begint om 14.00 uur en zal daarna worden vervolgd met de uitreiking van de presentatiegids en een feestmiddag.

 

WVW – Overasseltse Boys 1-0

90’+ Etiënne van Trigt 1-0