Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys stevig in subtop na overwinning op Achilles ’29

Overasseltse Boys heeft haar derde wedstrijd op rij gewonnen. Dit keer was Achilles ’29 in Groesbeek de klos. Het werd 1-2.

Overasseltse Boys begon goed aan de wedstrijd en kreeg via Mark de eerste kans, die zijn poging door de keeper gestuit zag. Achilles wist in de openingsfase niet altijd raad met het spel van boys en wellicht leidde dat tot de 0-1 van Geert. De keeper liet een corner van Mark los voor de voeten van Geert die je zo’n kans niet moet geven. Kort daarna wist Achilles de eerste goede aanval op de mat te leggen, waarna de Groesbeker spits het doel maar net miste. Kort daarna wordt het toch 1-1 door een doelpunt van Robin Beekers. Hij ziet zijn directe schot van richting veranderd worden, waarna Mannes op het verkeerde been stond. Achilles weet vervolgens nog gevaarlijk te worden middels een vrije schop, waar Mannes keurig op weet te redden.

In de tweede helft krijgt Terry na en mooie pass van Bas een goede kans, maar nu staat de keeper van Achilles zijn mannetje. Kort daarna weet Mark een voorzet van Geert wel te promoveren tot doelpunt: 1-2. In het vervolg is Overasseltse Boys wat sterker en krijgen beide ploegen nog wat kansjes op een doelpunt, maar gescoord wordt er niet meer.

Met deze zege zet Overasseltse Boys Achilles ’29 voorlopig op achterstand en staat het stevig in de subtop. Door de ruime zege van WVW moet boys de koppositie in de tweede periode (voorlopig) afstaan. Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van 2016 op het programma. In de topper is op de Passelegt nummer twee Nijmegen de tegenstander. Zij wonnen (moeizaam) met 4-0 van Kolping-Dynamo. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

 

Voor een verslag van Achilles ’29: http://www.achilles29.nl/achilles29-zo1/overasseltse-boys-is-achilles29-zo1-te-machtig/

 

 

Achilles ’29 – Overasseltse Boys 1-2

14′ 0-1 Geert Janssen

20′ 1-1 Robin Beekers

69′ 1-2 Mark Martens