Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys start 2017 met zeer eenvoudige zege

Half februari, maar dan mogen Overasseltse Boys en Kolping-Dynamo dan ook eindelijk aan hun 2017 beginnen. Voor Overasseltse Boys werd het met name een prettige middag. Zeer eenvoudig werd de blauwzwarte formatie uit Nijmegen opzij gezet: 6-0.

De eerste twintig waren de beste minuten van de gastheren. Er werd goed gevoetbald en druk gezet en dat leidde dan ook tot een snelle beslissing van het duel. Hoewel het eerste gevaar van Kolping-Dynamo kwam, was het direct daarna aan de andere kant raak. Een onhandige sliding in de “16” van een Kolpingverdediger leidde tot een handsbal en dus ging de bal op de stip. Mark Martens schoot eenvoudig raak. Amper een minuut later werd Geert weggestuurd die met een afgemeten voorzet Milan Nicolasen bereikte. Hij kopte eenvoudig de 2-0 binnen. Net binnen de twintig minuten maakt Milan ook zijn tweede. Na een langlopende aanval schoot hij uit de draai de 3-0 in de korte hoek. Hierna verdween het tempo uit de wedstrijd, kreeg Overasseltse Boys met name nog wat kansjes, maar opwindend werd het niet meer voor rust.

Na de rust leek Overasseltse Boys wel te willen, maar de echte concentratie en precisie in de passing ontbrak om een echt overtuigende zege neer te zetten. Na één kopkans voor Kolping-Dynamo en een kans voor Bram Meeuwsen, lepelde niemand minder dan Roel van Eeuwijk de bal over de laatste linie en kon Milan, met enige moeite en wederom uit de draai, de 4-0 aantekenen. In de laatste fase kreeg Overasseltse Boys diverse (grote) kansen en dat leidde uiteindelijk nog tot twee doelpunten. Thomas Peeters Weem stuurde Robbie Jansen weg en zijn voorzet belandde via via bij Mark, die keurig zijn tweede van de middag binnenschoot. In de laatste minuut werd Milan nog eens weggestuurd en hij had oog voor Tycho Jacobs die de 6-0 binnenschoof.

Een eenvoudige zege dus voor boys, die daardoor goed mee blijft in de tweede periode. Met nog drie wedstrijden te spelen hebben de mannen winst in eigen handen. Volgende week is het carnaval en op 5 maart wordt de draad weer opgepakt met een uitwedstrijd tegen Victoria ’25, wedstrijd nummer 7 in die tweede periode.

 

Overasseltse Boys – Kolping-Dynamo 6-0

7′ 1-0 Mark Martens (pen.)

8′ 2-0 Milan Nicolasen

19′ 3-0 Milan Nicolasen

65′ 4-0 Milan Nicolasen

85′ 5-0 Mark Martens

90′ 6-0 Tycho Jacobs