Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys sluit seizoen op goede wijze af

Na de ruime nederlaag in de heenwedstrijd was de return in de nacompetitie in en tegen Hatert reeds ontdaan van de meeste spanning. Hoewel er wel vaker een wonder plaatsvindt, was een strijdend Overasseltse Boys hier donderdagmiddag niet toe in staat. Het werd 1-1.

Met flink wat wijzigingen en ook Robin Kersten onder de lat begon Overasseltse Boys met een hoop strijd aan de wedstrijd. Net als zondag was Hatert in de openingsfase voetballend wat beter en dat leidde ook tot de eerste kans, maar een schot werd door Robin via de paal naast gewerkt. Na deze openingsfase was het gedaan met het betere spel van Hatert en begon je je af te vragen welke wedstrijd we zondag hadden gezien. Boys werd steeds sterker en begon kansen te krijgen. Uit een goede counter schoot Tycho Jacobs net voorlangs en Thomas Peeters Weem kon een eind opstomen, maar ontbeerde kracht om met zijn schot de doelman echt te testen. Tegen de verhouding in werd de russtand 1-0, nadat Roy Klaassen behoorlijk vrij kon binnen koppen uit een vrije trap.

Boys kwam in de tweede helft goed uit de startblokken en invaller Bo de Groot liet zijn tegenstander direct zijn hielen zien en bracht de bal bij Pieter, die zijn schot geblokt zag. Boys ging op jacht naar de gelijkmaker, maar het doelpunt viel bijna aan de andere kant. Slordig balverlies door Overasseltse Boys werd echter slecht uitgespeeld door de gastheren. Kort daarna werd Bo weer prima diepgestuurd en hij behield prima het overzicht. Ga legde de bal terug op de “16” en Tycho schoot knap en fraai de 1-1 binnen. Boys zette daarna nog aan om wellicht een overwinning mee te nemen, maar langzaam vloeiden de krachten, mede door hete weer weg. Beide ploegen kregen nog kansjes, maar gescoord werd er niet meer in een wedstrijd die sportief verliep.

Zo sleepte boys een zeer verdienstelijk gelijkspel uit het vuur en heeft het het seizoen op passende wijze afgesloten. Hatert mag verder tegen Doetinchem om het klassebehoud veilig te stellen. Overasseltse Boys wenst Hatert daarbij veel succes!

Hatert – Overasseltse Boys 1-1

36′ 1-0 Roy Klaassen

59′ 1-1 Tycho Jacobs

Voor een verslag van Hatert: https://www.svhatert.nl/1/529/hatert-op-weg-naar-klassebehoud/