Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys krijgt loon na werken en boekt monsterzege bij SCP

Het voetbal werd de laatste weken steeds beter en overtuigender, maar het leverde nog weinig doelpunten en punten op. Vandaag ging het echter wel voortvarend met Overasseltse Boys. De doorgaans moeilijke uitwedstrijd bij SCP werd dik gewonnen: 2-7.

Overasseltse Boys had de wind vandaag dus mee en stond al binnen het kwartier op een 0-2 voorsprong. De 0-1 kwam van de voet van Tycho, die een breedtepass onderschept en wist af te ronden. Geert pakte de draad ook weer op en zorgde uit een hoekschop van Bo met zijn hoofd voor de 0-2. Boys speelt de eerste helft goed en speelt voornamelijk op de helft van de gastheren. Toch komt het één keer goed weg als Bo een bal van de lijn moet halen. Na ruim een half uur schiet Bas uit een vrije schop van een meter op twintig de 0-3 op het bord, waarna SCP via Bram Zegers uit de rebound wat terug doet. Op slag van rust wordt de wedstrijd echter beslist. Na een stevige tackle op Tycho krijgt Sonny Vissers terecht de rode kaart en uit de vrije schop, die Bas breed legt, schiet Thomas boys op 1-4, waarmee boys met een eclatante voorsprong gaat rustig.
Die voorsprong wordt direct na rust uitgebreid door Terry, waarna een speler van SCP na een ongelukkige botsing met Mannes ernstig geblesseerd raakt aan vermoedelijk zijn enkel. Van de schrik bekomen worden er vervolgens nog drie doelpunten gemaakt in een tweede helft waarin boys goed blijft voetballen. Het wordt 1-6 door Tycho en 1-7 door Mark, waarna ook Bram Zegers zijn tweede doelpunt laat aantekenen na onnodig balverlies van Roel. Hiermee tekent hij voor de eindstand.

Mede ook door de uitslagen in de andere wedstrijden haakt boys weer aan in de subtop en kent het een prima start van de tweede periode. Tot de winterstop staan er nog drie uitdagende wedstrijden op het programma, maar eerst is er een weekje rust. Over twee weken wacht op het eigen sportpark De Passelegt de derby tegen Heumen. Aanvang is 14.00 uur.

SCP – Overasseltse Boys 2-7

10′ 0-1 Tycho Jacobs
15′ 0-2 Geert Janssen
34′ 0-3 Bas Janssen
43′ 1-3 Bram Zegers
45′ 1-4 Thomas Peeters Weem
47′ 1-5 Terry Derksen
70′ 1-6 Tycho Jacobs
75′ 1-7 Mark Martens
85′ 2-7 Bram Zegers