Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Overasseltse Boys in matig duel eenvoudig langs DVE-Trajanus

Overasseltse Boys heeft donderdag op eenvoudige wijze van DVE-Trajanus gewonnen. Van de vele kansen werden er uiteindelijk drie benut: 3-0.

Overasseltse Boys liet in de beginfase merken een goede wedstrijd neer te willen zetten, maar het kwam er niet bepaald uit. Het was vaak erg slordig en net niet in de duels. Toch was boys beduidend sterker dan de defensieve ingestelde gasten uit Nijmegen. De wedstrijd had dan ook al snel beslist kunnen zijn. Mark Martens dribbelde na negen minuten naar binnen en schoot met een fraaie krul via de binnenkant van de paal raak. Amper een minuut laten onderschepte Bas Janssen de bal en kon alleen op de doelman af. Hij mikte echter op die doelman. Daarna werd Geert Janssen ook nog twee keer vrij voor de keeper gezet, maar die laatste hield zijn team in de race voor een resultaat. Ook Bas kreeg vlak voor rust nog een goede kans na een aanval over links, maar hij mikte wederom op de keeper.De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld en was derhalve rommelig. De 2-0 was echter een prima aanval. Geert legde de bal terug op de doorgeschoven Bram Meeuwsen, die een prima één-tweetje aanging met Bas en alleen voor de keeper beheerst raakschoof. Milan kopte na een aanval over links naast, waarna ook DVE een kans kreeg. Mannes redde prima op een schot in de korte hoek. Nadat ook Bram naast had gekopt en Milan op de keeper was gestuit, nam de irritatie bij DVE wat toe en dat leidde tot een rode kaart voor Mechbal voor het maken van een slaande beweging richting Pim Ruhl. Het slotakkoord was vlak voor tijd voor Mark, die een strafschop benutte na een overtreding op Milan.

Overasseltse Boys neemt daarmee de “leiding” in de tweede periode. Een overwinning a.s. maandag tegen Eendracht ’30 levert de tweede periodewinst op. Bij een gelijkspel is het afwachten of Nijmegen voldoende uit de slof schiet tegen DVE-Trajanus en boys dan op doelsaldo voorbij gaat. Daarnaast staat maandag ook de derde plek op het spel. Het belooft een mooie derby te worden. Komt allen dus naar Mook om de boys de ondersteunen. De aftrap is om 14.30 uur.

 

Overasseltse Boys – DVE-Trajanus 3-0

9′ 1-0 Mark Martens

52′ 2-0 Bram Meeuwsen

87′ 3-0 Mark Martens (pen.)