• Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

NSVV FC Kunde maatje te groot voor Overasseltse Boys

Overasseltse Boys speelde afgelopen zondag onder druilerige omstandigheden de uitwedstrijd tegen één van de kopploegen uit de 4e klasse E. NSVV FC Kunde bleek niet voor niks wat hoger geklasseerd te staan; het won terecht met 2-0.

FC Kunde was eigenlijk van meet af aan sterker en de boys hadden het hier lastig mee. Het duurde echter wel tot de twintigste minuut aleer FC Kunde voor het eerst gevaarlijk werd; een schot belandde op te paal. Tien minuten later was echter wel raak toen een afstandsschot onhoudbaar in de kruising eindigde. Overasseltse Boys had veel overtredingen nodig om het spel van FC Kunde te ontregelen, maar dat belette de gastheren niet om gevaarlijk te worden; op slag van rust belandde nog een bal op de paal. Overasseltse Boys leek kort daarna echter gelijk te maken toen Bram een rebound binnenschoot; de scheidsrechter had kort daarvoor echter al hands geconstateerd en een strafschop gegeven. Het doelpunt ging niet door en Pieter zag zijn strafschop door de doelman gestopt worden.

Hierdoor ving de tweede helft met een 1-0 stand aan en was de wedstrijd eigenlijk al snel beslist, toen FC Kunde de 2-0 maakt. Overasseltse Boys kwam in de tweede helft iets sterker voor de dag, maar FC Kunde bleef de bovenliggende partij. Zij kregen dan ook de meeste kansen op nog een doelpunt, maar gescoord werd er niet meer.

Na de winst van vorige week moesten de boys dus weer een nederlaag slikken, geen schande tegen deze ploeg. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen koploper RODA ’28 op het programma; de thuisploeg kan dan de 1e periodetitel pakken. De wedstrijd in Winssen begint om 14.30 uur.

NSVV FC Kunde – Overasseltse Boys 2-0