Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Meld je aan voor het nieuwe 2e elftal (doel: O23)

Je zou het bijna niet zeggen, maar ondanks het corona-virus is Overasseltse Boys alweer bezig om het komende seizoen weer invulling te geven. Als club willen we volgend jaar graag onze jeugd een springplank bieden van de JO19 naar het 1e elftal. Ook is het belangrijk dat spelers van het 1e elftal wedstrijdminuten kunnen maken in een lager elftal. Voor ieder spelend senioren lid moet er natuurlijk een team beschikbaar zijn om zijn sportieve ambities invulling te kunnen geven.

Aankomend seizoen gaan er vanuit JO19 een groot aantal spelers de stap maken naar de senioren. Daarom is het idee geopperd om een O23 zondag team op te richten waarin je met ongeveer 10-12 spelers volwaardig de competitie in zou kunnen gaan doordat bankzitters van het 1e op zondag hier ook minuten zullen maken. Voorwaarde is dan wel dat we bij aanvang seizoen 2020–2021 een mooie groep op papier hebben staan en dan is het juist nu de tijd om daar invulling aan te geven. Daarom plaatsen we dit bericht en tevens oproep op onze website en facebook om belangstellenden te motiveren om dit O23 team mogelijk te maken.

Het mooie zal zijn als dit een team is waar de meeste spelers tussen de 18 en 23 jaar zijn, het 1e elftal is ook jong dus dat sluit daar mooi op aan. Het getal 23 insinueert niet de leeftijd dus ook spelers boven 23 jaar zijn natuurlijk van harte welkom. Help de jeugd die de overstap naar de senioren gaat maken om met zijn allen in de O23 te gaan spelen waar gezelligheid en prestatie een mooie mix zullen vormen.

Er zal één avond (trainingdag in overleg met team) in de week getraind worden onder begeleiding van een trainer, op zondagochtend is er de gebruikelijk begeleiding van een coach en leider.

Heb je interesse dan graag contact opnemen met (aanmelden graag z.s.m.):
Jasper Janssen 06-53363899
John Nicolasen 06-54364451

Graag dit bericht ook delen!!

Met vriendelijke groet,
Technische commissie OVB