JO13 blijft koploper!

Zaterdag 19 mei stond de laatste thuiswedstrijd van JO13 op het programma tegen AWC uit Wijchen. Onze belangrijkste concurrent had al van dit team verloren, dus we waren gewaarschuwd.

Ons team startte een beetje stroef en we waren redelijk aan elkaar gewaagd. Er waren kansen over en weer hoewel onze jongens toch wel de betere mogelijkheden kregen. Het bleek echter nog niet mee te vallen om echt goed door te breken terwijl we toch echt ons best deden. Bovendien had de ongelooflijk kleine keeper van AWC een aantal goede reddingen. Jens en Wessel waren nog het dichtst bij een treffer maar hij wilde er nog maar niet in. Ook een mooie vrije trap van Dennis mistte op een haar na het doel. Gelukkig was er in de negentiende minuut een bevrijdende treffer van Chris. Ons middenveld en achterhoede moesten af en toe alle zeilen bijzetten om de tegenstanders het scoren te beletten, maar dat lukte vrij aardig. Tot de rust werd er niet meer gescoord.

De tweede helft trok Overasselt het spel iets meer naar zich toe, en speelde iets overtuigender. Dat leverde in de drieënveertigste minuut de 2-0 op door wederom Chris. Het verzet van AWC was nu wel gebroken en het lukte Chris bijna om een heuse hattrick te scoren. Het slotakkoord was echter voor Jens die een van zijn vele rushes bekroond zag met een prachtige treffer zodat de 3-0 eindstand op het bord kon worden gezet.

 

Door dit resultaat staat JO13 met nog een wedstrijd te spelen bovenaan in de competitie met drie punten voorsprong op de concurrent. Die concurrent heeft wel nog steeds een beter doelsaldo dus de laatste wedstrijd moeten we minimaal een gelijkspel halen om het kampioenschap binnen te kunnen halen. De allerlaatste wedstrijd zal dus de beslissing moeten brengen en die wedstrijd is uit tegen Hatert uit Nijmegen. Aanstaande zaterdag 26 mei om 12:00 uur spelen we dus voor de titel, komt dat zien en steun onze jongens om dit toch al prachtige seizoen nog mooier te maken!