Hoofdsponsors

  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • TDH Montage & Lastechniek

Gerard Schoenmakers en Jan van der Burgt koninklijk onderscheiden

Op dinsdag 26 april is tijdens de lintjesregen ons lid Gerard Schoenmakers onderscheiden. Niet in de laatste plaats omdat hij zich ook jaren vrijwillig heeft ingezet voor onze vereniging als scheidsrechter, bij zowel jeugd- als seniorenwedstrijden. Dit deed hij al sinds de jaren ’90, toen hij ook wedstrijden voor de KNVB floot. Gerard leidde wedstijden altijd keurig volgens de regels en liet zich niet van zijn stuk brengen. Hij liet in andere woorden niet met zich sollen. Iemand van 80 jaar die zo nu en dan een sprintje trekt en weerbaar is om de mondige voetballers van deze tijd van repliek te dienen: daar hebben wij heel veel respect voor.

Daarnaast heeft Gerard zich naast het voetballen ook vrijwillig ingezet voor o.a. LTVO, mensen in zijn buurt en Bakkerij Derks. Het is dan ook volledig terecht dat Gerard Koninklijk is onderscheiden.

Daarnaast heeft recent ook Jan van der Burgt een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Dit voor twaalf jaar raadslidmaatschap en naast het raadswerk heeft Jan zich jarenlang heel actief ingezet voor onze vereniging en een veelheid aan taken opgepakt zoals o.a. voorzitter, scheidsrechter en lid van de maandagmorgenploeg.

Namens het bestuur en de verenging feliciteren we Gerard en Janvan harte!