Hoofdsponsors

  • Banner Schoenmakers 520x90
  • Banner Oovb 379x90
  • Vdg 90x Home
  • Multi Logo
  • Banner Bvd
  • Summeren 90px Home
  • Hummel 90px Home.png
  • TDH Montage & Lastechniek

Eenvoudige zege Overasseltse Boys op bezoek bij Kolping-Dynamo

Overasseltse boys ging vanmiddag onder zomerse omstandigheden op bezoek bij Kolping-Dynamo. Het werd, wellicht ingegeven door het weer, een weinig verheffend potje. Na 90 minuten stond er een 0-3 score op het bord.

Boys begon goed aan de wedstrijd en er leek al snel geen vuiltje aan de lucht. Na 12 minuten werd Bo over rechts weggestuurd, trok goed naar binnen en vond Geert, die de bal binnentikte: 0-1. Kort daarna maakt Geert van niets iets, door zijn voet tegen de bal te krijgen. Die hobbelde zomaar op de paal. Toch werd het al snel 0-2. Een corner van Bo kwam bij Bram, die zijn kopbal zag worden geblokt, maar een rebound en kreeg en de bal hard tegen de touwen schoot. Een schot van Terry ging nog naast, maar daarna kabbelde de wedstrijd voort richting de rust, maar we door de vriendelijke voorzitter zeer gastvrij werden ontvangen.

In de tweede helft een totaal andere thuisploeg, die het boys lastig maakte. De eerst kans had echter voor boys moeten zijn, toe de keeper Bas vloerde, maar de scheidsrechter vanuit zijn positie meende dat de bal werd gespeeld. Het leek er toch echt op dat de bal op de stip had gemoeten. Daarna kreeg Kolping-Dynamo een aantal grote kansen, waarbij Mannes zijn mannetje stond en een doelpunt werd afgekeurd, omdat de speler een van de lat terugkomende voorzet vanuit buitenspel binnentikte. Kort daarna kreeg Bo een kans toe hij alleen op de keeper afmocht, maar het was Guus die vijf minuten later de wedstrijd in het slot gooide. Geert hield de bal goed vast, legde af op Guus die in de bal prima in de lange hoek schoof: 0-3. Daarna was de drang van de thuisploeg weg en was het aan boys om de score op te voeren. Daarvoor ging het tempo echter de ver naar beneden en was het te slordig. Mark schoot echter nog wel een bal op de paal, en ook Geert kreeg nog een goede (kop)kans, maar gescoord werd er niet meer.

Zo won Overasseltse Boys in haar vierde wedstrijd en kruipt de ploeg naar de subtop toe. Volgende week gaan boys opnieuw op bezoek bij een promovendus in de vorm van Niftrik. Let op: vanwege de kermis aldaar begint de wedstrijd om 14.00 uur.

Kolping-Dynamo – Overasseltse Boys 0-3

12′ 0-1 Geert Janssen
22′ 0-2 Bram Meeuwsen
65′ 0-3 Guus Peeters Weem