Meet The Ball Toernooi LTVO

Beste lezer,

Terugblik … donderdag 25 mei 2017. Het eerste Meet The Ball toernooi. Een geslaagde dag met veel zon, hitte en enthousiaste deelnemers. Helaas konden sommige verenigingen door andere verenigingsverplichtingen niet meedoen en vonden dit erg jammer.

Mede daarom laat LTVO weten dat wij ons weer klaarmaken voor een tweede Meet The Ball toernooi en wel op: vrijdag 15 juni 2018.

Elke vereniging (of verenigde groep) uit Overasselt kan weer één of meerdere teams opgeven. Een team bestaat uit minimaal 2 personen.

Tijdens dit toernooi speel je samen met je teamgeno(o)t(en) een aantal (mix)dubbelwedstrijden tegen andere verenigingen uit Overasselt. Ervaring is niet vereist en daarom is meedoen belangrijker dan winnen en nóg belangrijker is de gezelligheid voor, tussen en na de wedstrijden. We beginnen de avond om 19.30 uur en sluiten de avond ongeveer om 23.00 uur af met een borrel en de prijsuitreiking.

Wie gaat er dit jaar met de trofee aan de haal of blijft de eer in handen van de winnaar van vorig jaar (Overasseltse Boys – Paul Kersten en Jasper Janssen).

Geef je nu al op, zodat we vroegtijdig inzicht hebben op het aantal deelnemers en zodat jouw team zichzelf ook al goed kan voorbereiden. Inschrijven kan uiterlijk zondag 10 juni 2018 door het sturen van een mailtje naar clubtoernooi@ltvo.nl. Graag bij opgave aangeven welke vereniging zich opgeeft, wie en hoeveel personen er in je team zitten en hoeveel tenniservaring je team heeft.

Aan dit toernooi zijn geen inschrijfkosten verbonden. Wij verzoeken de aangeschreven contactpersoon dit bericht binnen de vereniging te verspreiden zodat elk lid van de vereniging op de hoogte is. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Mocht er nog vragen zijn, neem dan contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Namens de Toernooicommissie
Susanne Schoenmakers-Felet
T: 06-55721551
E: clubtoernooi@ltvo.nl

Opmerkingen:
– De organisatie gaat ervan uit dat iedereen zelf voor zijn/haar tennisracket zorgt. Mocht dit een probleem opleveren, dan kunnen we uiteraard een aantal rackets beschikbaar stellen.
– Bij opgave van meerdere teams vanuit één vereniging moet de organisatie een slag om de arm houden in verband met het aantal plaatsen.