JO13-1 wint met ruime cijfers

Zaterdag 30 september speelde ons team tegen SVHA uit Herveld en Andelst. Hoewel de tegenstanders ruim op tijd waren gearriveerd duurde het tot een minuut voor aanvang van de wedstrijd voordat ze hun gezicht buiten lieten zien. Dit betekent dat ze of bang waren voor de regen, of dat ze aan een theoretische warming up bezig waren.

Onze boys waren inmiddels al lekker op temperatuur, en begonnen in de stomende regen goed aan de wedstrijd. Na exact 45 seconden was het Bram die uit de eerste de beste aanval meteen raak schoot en de 1-0 liet aantekenen. De bezoekers waren nauwelijks bekomen van de schrik toen wederom Bram koelbloedig de 2-0 binnenschoot. Het elftal was op een groot aantal plaatsen gewijzigd ten opzichte van de eerste wedstrijd, en dat pakte heel goed uit. Chris die voorstopper stond en dat heel goed deed, sloop mee naar voren en knalde van bijna 20 meter snoeihard de bal in de kruising. SVHA bleef helemaal niets bespaard, en toen de keeper eens een bal stopte en hij een medespeler de bal gaf nam deze hem in zijn handen om eens even goed te kunnen passen. Scheids Noud kon niet anders dan een penalty toekennen, en deze werd door Bram via de onderkant van de lat binnengeschoten zodat het alweer 4-0 was. Wessel maakte vervolgens een goede solo zelf af en weer Bram zorgde voor de 6-0 ruststand.

De tweede helft was uiteraard slechts een formaliteit, Jens en tweemaal Bram zorgden uiteindelijk dat de eindstand op 9-0 werd bepaald. Noemenswaardig was verder dat Levi en Bart op voor hen vreemde posities een prima wedstrijd afleverden. De inzet van het hele team was goed te noemen, en vooral het spelen op buitenspel begint er steeds beter in te komen. SVHA maakte weliswaar twee doelpunten maar beiden in buitenspelpositie. Volgende week gaan we op bezoek bij Uchta in IJzendoorn. Hopelijk kunnen zij voor meer tegenstand zorgen.